|
  |
wróżki, tarot, wróżby miłosne itp... wróżka prawdę Ci powie... |
|
|
|
|
pią, 02 paź 2009 - 17:01
|

Grupa: Użytkownik
Podziękowań: 0 *
Użytkownik nr: 53,272

|
Witam serdecznie
Dopiero co zarejestrowałam się na forum a już zaczynam temat: Wróżby. No właśnie drogie Panie, co sądzicie o wróżkach ? Czy któraś z was chodzi do wróżki ? Korzysta z ich usług telefocznie ? Przez internet ? Jestem ciekawa waszych opinii na temat wróżbiarstwa w Polsce.
Mi ostatnio zdarzyło się skorzystać, stąd moje pytanie, bo wróżba trochę namieszała w moim dotychczasowym życiu. Traktować ją poważnie czy włożyć między bajki ?
Dzięki Ela
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
Reklama
|
pią, 02 paź 2009 - 17:01
|

Party Fan :)

|
|
|
|
|
|
|
|
Guest_Icuś_*
|
pią, 02 paź 2009 - 17:38
|
Goście
Podziękowań: *

|
Nie wierze w wrozby,wrozki i w inne tego typu rzeczy. Ale rok temu, przypadkowo spotkalam w lodziarki cyganke,ktora podeszla do mnie i powiedziala mi,ze jestem bardzo smutna osoba i nieszczesliwa ( fakt miala racje ),ale ze niedlugo to sie zmieni i ze bede miala dzidziusia. Na co ja pomyslalam sobie - ...Tak Ja i ciaza,chyba sie cos jej pomylilo... Az tu za niespelna 2miesiace dowiaduje sie ze jestem w ciazy. ( szok ) Nie wiem czy tak "o" pierdzielnela ta cyganka ze bede w ciazy czy moze naprawde wiedziala o tym...
|
|
|
|
|
|
|
Guest_Ignorek_*
|
nie, 04 paź 2009 - 15:56
|
Goście

|
Vasco ma racje... Wrozenie wiaze sie z psychologia oraz uwazna obserwacja i znajomoscia zachowan ludzkich... To te nowoczesne wrozki...  W sumie ingerencja i sugestia "wrozki" jest w stanie sprawic, ze podswiadomie dazymy do momemntu, w ktorym urzeczywistniamy to, co zostalo nam powiedziane...  Takie autoprogramowanie... Chociaz nie zaprzeczam, ze czasami zdazaja sie osoby, ktore swiadomie lub nieswiadomie sa w stanie stwierdzic fakty, ktore beda mialy miejsce aczkolwiek nie jest powiedziane, ze musza... Ja nazywam to "regula pierwszej mysli" zanim mozg zacznie ja weryfikowac na podstawie dostepnych mu informacji...  Osobiscie kiedys (rok 1999) pewna cyganka przepowiedziala mi, ze poznam jakas Karoline, z ktora bede szczesliwy i wyjade za granice... Do tej pory nie znam zadnej Karoliny i jakos nie tryskam szczesciem nie mowiac juz o wyjazdach za granice, ktore okazaly sie porazka... Doskonale jedak znam swoja przyszlosc, w ktorej niestety nie ma juz raczej dla zadnej Karoliny miejsca...  Takze przepowiednie mozna sobie wsadzic w buty...  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
pon, 19 paź 2009 - 13:24
|

Srajtitka :P

Grupa: Moderator
Podziękowań: 31 *
Użytkownik nr: 16,848

|
Chcialabym kiedys isc do wrozki, uslyszec co mi powie, ale nie uwierzyla bym w to 
Gdy rozpadalo sie malzenstwo mojego brata, zabral swoja zone do wrozki. A ona powiedziala im, ze nie beda razem- ona nie bedzie mogla miec juz nigdzy dzieci. A on bedzie z kobieta, ktora juz ma dzieci... I rzeczywiscie tak jest. Moj brat jest z kobieta, ktora ma 3 swoich dzieci... A jego byla zona ostatnio byla w ciazy, ale poronila, nie pierwszy raz...
|
|
|
|
|
|
|
|
czw, 29 paź 2009 - 20:03
|

Piździwój

Grupa: Przyjaciel
Podziękowań: 0 *
Użytkownik nr: 373
Muzyka: disco-techno!

|
Jakby na to spojrzeć to wróżby wiążą się z przeznaczeniem w bardzo silny sposób, Kasiu. Gdyby ludzie nie wierzyli, że coś jest im z góry zapisane to by nie szli do wróżek, by im przewidzieli przyszłość, skoro ona jest plastyczna, cały czas formowana i zależna od czynników losowych i od nas samych. Tak mi się wydaje. Inna sprawa, czy wróżka jest w stanie trafnie przewidzieć to, co nawet mamy już od dawna zapisane.
Aha, gdyby ktoś pytał (;p) to nigdy nie wierzyłem, nie wierzę i prawdopodobnie nie uwierzę w takie wróżby w stylu "cyganka prawdę Ci powie". Pomijając fakt, że przez Kościół Katolicki uważane jest słuchanie takich wróżb za co najmniej nie stosowne, to ja wolę żyć w błogiej świadomości i czekać z niecierpliwością na każdy dzień i chwilę, czekając, co mi przyniesie.
Edit by ja sam: Najlepszym rozwiązaniem i lekarstwo na wróżby (znaczy na potrzebę, naturalną zresztą, posiadania wiedzy o przyszłości) jest stosowanie się do zasady: "Żyj tak, jakbyś miał jutro umrzeć". Wtedy żadne wróżby nam nie będą potrzebne, bo na wszystko, łącznie z najgorszym, będziemy gotowi.
--------------------
Kobieta jest jak wino. Powinna dojrzewać w piwnicy.
|
|
|
|
|
|
|
Guest_Dj_Petrus_*
|
czw, 29 paź 2009 - 20:28
|
Goście

|
wróżby jakoś tez mnie do tego nie ciągnie szkoda kasy jak tam pisał wyżej Kondzio
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:
|
| Radiostat - Play |
» Kanał główny [2373]
Van RaDo aka. Radol - KLUBOWA WALCOWNIA!
|
» Kanał Dj Mixes [67]
AutoPilot - DjMixes Party
|
» Kanał House [37]
Maniek - Live Mix
|
» Kanał Trance [80]
Casper vs. SmG - Trance Night
|
» Kanał Vocal Trance [72]
AutoPilot - Vocal Trance Party