Bartos Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2007 Witam wszystkich i zapraszam na IV Oficjalny Zlot Słuchaczy i prezenterów RadioParty, który odbędzie się w sobote pierwszego września (01.09.07) w Klubie LUNATIC w Opalenicy pod Poznaniem. SERDECZNIE ZAPRASZAMY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jocker Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2007 no Bartos, coz za wspaniala informacja , oczywiscie ja bede sie staral aby przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartos Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2007 Kontakt z klubem Lunatic, rezerwacja miejsc oraz mapka dojazdu na stronie klubu - http://www.lunaticclub.com.pl/kontakt.php - ZAPRASZAMY Ponadto przypominam, ze w kazda sobote na Kanale House relacje na żywo z Lunatica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micado Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2007 na 95% postaram się być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartos Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2007 mapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lukasz83885038388503 Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2007 Troche mało tych prezenterow :-| no ale lepsze to niż nic. Ja oczywiscie sie nie zjawie bo mam za daleko pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafir Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2007 Odleglośc to nie jest duży problem (on tour ;P ) ale wolałbym w jakimś innym klubie niż Lunatic... Mnie tam raczej nie będzie..milej zabawy all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartos Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2007 Troche mało tych prezenterow :-| no ale lepsze to niż nic. Ja oczywiscie sie nie zjawie bo mam za daleko pozdro. Prezenterow RP bedzie duzo wiecej (np Cali, Kaczmar, Siles itd... ) ale nie wszyscy beda za konsola. Muzyka na zlocie bedzie dopasowana raczej do klimatow Lunatica czyli bedzie przewazal electro-house i house ale bedzie mozna tez bawic sie w klimatach zapodawanych przez Wanga czy Pumbe grajacego super nutki klubowe a byc moze zagra ktos jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lukasz83885038388503 Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2007 Prezenterow RP bedzie duzo wiecej (np Cali, Kaczmar, Siles itd... ) ale nie wszyscy beda za konsola. Muzyka na zlocie bedzie dopasowana raczej do klimatow Lunatica czyli bedzie przewazal electro-house i house ale bedzie mozna tez badzic sie w klimatach zapodawanych przez Wanga czy Pumbe grajacego super nutki klubowe No to mnie uspokoiłeś Zycze wszystkim prezenterom oraz klubowiczom-forumowiczom dobrej i udanej zabawy 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albercik Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2007 W sumie to nie jest tak daleko ode mnie... hmm może i ja tam zawitam jak będę miał czym i jak w pobliskim klubie nie wypali impreza z Not Complete DJs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Hot Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2007 Hehehe ja to sobie mogę tylko pomażyć do Energy mi się trudno wybrać co mam nie tak daleko a gdzie tam do tego klubu, nic tylko życzyć miłej zabawy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhakan Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2007 ojej...opalenica 120 km od konina ;d hmmm...Bede napewno haha niezmarnuje takiej okazji zeby poznac ekipe RP yeee juz sie niemoge dovzekac zapraszam all fotkowiczow http://www.fotka.pl/imprezy/impreza.php?id=25569 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartos Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2007 W sumie to nie jest tak daleko ode mnie... hmm może i ja tam zawitam jak będę miał czym i jak w pobliskim klubie nie wypali impreza z Not Complete DJs Własnie jestem po rozmowie z Dominem i byc moze ... Domin (NCDJs) tradycyjnie zawita na zlot RP w Lunaticu (do tej pory byl na wszystkich zlotach) ... w tym tygodniu Domin ma dac odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaLi Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2007 HAAAAA pewnie ze CALI bedzie nie ma ze boli ... mam duzo KM do pokonania ale by ponownie spotkac moje kochane doborowe grono RPowcow moge nawet jechac na UKRAINE takze nie patrzec na kilosy ... tylko przybywajcie a bedzie to Jedna z WASZYCH najlepiej wspominanych imprez;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siles Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2007 Silesik też będzie tradycyjnie ale tym razem nie pije:P no może troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemical Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2007 Ja postaram się też być na zlocie :grin: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albercik Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2007 Własnie jestem po rozmowie z Dominem i byc moze ... Domin (NCDJs) tradycyjnie zawita na zlot RP w Lunaticu (do tej pory byl na wszystkich zlotach) ... w tym tygodniu Domin ma dac odpowiedz Wiem bo też wczoraj z nim rozmawiałem hmmm miejmy nadzieję że zawita na zloci Ja postaram się też być na zlocie Chemical dziwne żeby Ciebie tam nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:(-_-)..Vejder..(-_-):. Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2007 Jak nara widzę to ja mam najdalej bo z Żywca :???: a chce być bo ost byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartos Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2007 Jak nara widzę to ja mam najdalej bo z Żywca :???: a chce być bo ost byłem no to jeszcze dalej ma Pumba bo z Tarnowa Vejder - a jak jedziesz? pociagiem czy autem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aquatic.Simon Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2007 male sprostowanie: impreza zaczyna sie o 21 transmisja w radioparty.pl - kanal house: g. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaLi Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2007 male sprostowanie:impreza zaczyna sie o 21 transmisja w radioparty.pl - kanal house: g. 22 dobrze by bylo jakby ktos nagrywal transmisje ))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicram112 Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2007 Świetna wiadomość Naprawde poprawiłam mi humorekkkkkkkkkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Hot Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2007 dobrze by bylo jakby ktos nagrywal transmisje ))))))) CaLi o to się nie martw, napewno ci co zostaną nagrają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aquatic.Simon Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2007 ci co zostana to jedno, a poza tym to transmisja bedzie zgrana na pewno w klubie postaram sie ja wyciagnac od razu po imprezie - jak da rade to jakosc 192 kpbs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drake Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2007 ci co zostana to jedno, a poza tym to transmisja bedzie zgrana na pewno w klubie postaram sie ja wyciagnac od razu po imprezie - jak da rade to jakosc 192 kpbs Byłoby super Bylibyśmy wdzięczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hołek Napisano 17 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2007 to ja rowniez w tym miejscu zachecam do przybycia na zlot i potwierdzam swoja obecnosc:) milo mi bedzie poznac sluchaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gornek Napisano 17 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2007 trzeba przemyslec sprawe czy tam jechac hehe mimo ze mieszkam pod Poznaniem ;p ale ogolem to narteszcie cos w Wlkp sie dzieje ;] ses jak narazie ekipa znakopmita sie zbiera ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ReeBasse Napisano 17 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2007 yyyy a o co chodzi jakby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albercik Napisano 17 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2007 yyyy a o co chodzi jakby ? Kolego mógłbys trochę rozwinąc swoja wypowiedź. Bo z tego co napisałeś nie wiadomo o co Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:(-_-)..Vejder..(-_-):. Napisano 17 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2007 no to jeszcze dalej ma Pumba bo z Tarnowa Vejder - a jak jedziesz? pociagiem czy autem? No Bartos nie wiem jeszcze jak to będzie. Pociąg jak na dzisiaj. Wiem, że Ty podobno z Silesem jedziesz. Jak bym jechał to by się można jakoś tak ustawić żeby się gdzieś po drodze spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...