Gość Miki91 Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 Witam serdecznie ! przepraszam z gory jesli to nie ten temat.. mam wiec pytanie czy ma ktos z was do sprzedania najlepiej komplet (cdki + mikser, okablowanie) tak do 550-600 zl ?? jestem poczatkujacy i dosc mlody nie potrzebuje znow sprzetu za 3 tysiace ... a poza tym na taki mnie nie stac znalalzem sobie na niemieckiej stronie ebaya caly sprzecik wszystko pieknie fajnie ale nie ma jak go zakupic bo nie mam konta na ebayu a poza tym nie wiem czy wysylaja do polski... aaa i NIE CHCE duala.. chical bym dwa cd playery i mikser prosil bym o jakies oferty bylo by mi milo pozdrawiam i czekam na oferty napewno ktos cos ma i moze pomoc.. Miki prosze pisac tu lub/i na PW !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiepaz Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 szczerze to watpie ze za 600 zł kupisz cos tzn 2 playerki i mixerek poszukaj czegos taniego na allegro i hmm na bank uzywanego bo z nowy watpie ze cos kupisz ale minima to 1500 zł tak mi sie wydaje i juz mozesz myslec nad czyms do grania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...