DJ J-S Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 Virtual DJ jest popularnym narzędziem służącym do miksowania plików mp3. Pozwala na odtwarzanie kilku utworów jednocześnie, płynne przechodzenie z utworu na utwór oraz dodawanie różnorakich efektów. Wirtualne gramofony pozwalają na odzwierciedlenie rzeczywistego skreczowania. Stół mikserski jako całość, od strony wizualnej prezentuje się dosyć dobrze. Pobierz Program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyk Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 A ja dodam kilka naprawde fajnych skinów Download Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Dj Napisano 22 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2007 a jak mam podmienic skiny bo mam maly problem? moze jakas instrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafir Napisano 22 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2007 a jak mam podmienic skiny bo mam maly problem? moze jakas instrukcja Te które ściągniesz umieszczasz w folderze skins tam gdzie zainstalowałeś virtuala po czym w programie w opcji config wybierasz ten który chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DJ Boski Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 Mam ten program zaje...fajnei sie na nim miksuje piosenki. Na dyskotekach używam tylko tego programu od wersji 3.0 do 5.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobo1207 Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 nom naprawde super program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeall Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 Mam ten program zaje...fajnei sie na nim miksuje piosenki. Na dyskotekach używam tylko tego programu od wersji 3.0 do 5.0 Na jakich dyskotekach chyba szkolnych, a jak tak to to się kinderbal nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeall Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2008 Mam ten program zaje...fajnei sie na nim miksuje piosenki. Na dyskotekach używam tylko tego programu od wersji 3.0 do 5.0 Na jakich dyskotekach chyba szkolnych, a jak tak to to się kinderbal nazywa, a nie dyskoteka czy klub. Sry za 2 posty ten wyżej usuncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość icelandir Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 nie ma to jak VDJ dla mnie THE BEST kto popiera ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szalonyedzio Napisano 8 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2008 hm ja ja tego nie rozumiem dlaczego lipa zagrac na jakiejs dyskotece na komputerze np na virtual dj. po to on jest zrobiony zeby go uzywac wszedzie nie tylko w domu np jedni lepiej zagraja na takim programi od tych co latami graja na normalnych realistycznych konsolach co mozna ich tylko wysmiac za to ze w ogole do czegos takiego sie zabrali ludzze bawia sie pod przymusem na takich imprezach a jak by wszedł klient z kompem i virtualem i bardzo dobrze zagral to by byl dla nich bogie dla mnie to bez roznicy jeden u mnie grac na tym drugi na tym nei powinno byc takiej dyskryminacji hehe a nie weszlo takie cos jak zagrasz na kompie to lipa i wstyd i w ogole tyle na ten temat Zdrowaś muzo, bitów pełna, bass z Tobą, błogosławionaś Ty między gatunkami i błogosławiony owoc żywota Twojego, DJ.Święta Techniawo, Matko House'u, graj nade nami głuchymi,teraz i w godzinę chill-outu naszego. MAYDAY.ł Edit by Drake: Jeszcze raz zobacze tego typu niechlustwo w Twoich postach, to załatwimy to w inny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość djanusz Napisano 8 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2008 zajebisty programik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DJelvi Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 zajebisty programik !! A ma ktoś do tego przedłużacz terminu używalności?jest super ale tylko 30 dni:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danes Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 A ma ktoś do tego przedłużacz terminu używalności?jest super ale tylko 30 dni:( To jest wersja TRIAL. W dziale Programy do Mixowania masz 2 pelne wersje: Virtual DJ 5.0 i Virtual DJ 4.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marecki10 Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 A ja mam pytanie gdzie moge pobrac spolszczenie do tego i jeszcze jedno jak mam zapisac plik jak cos zrobilem z mixowalem jakas muzyke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danes Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 A ja mam pytanie gdzie moge pobrac spolszczenie do tego i jeszcze jedno jak mam zapisac plik jak cos zrobilem z mixowalem jakas muzyke ? Spolszczenia masz tam: http://www.virtualdj.com/addons/view.html?type=language A co do zapisu to poszukaj w zakladce RECORD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kyfu11 Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 http://img222.imageshack.us/img222/8456/pi...nupdate1jz3.jpg Najlepszy skin do Virtual DJ jaki do tej pory widziałem, szukam i szukam ale nic... może ktoś z Was go znajdzie?? Myslę, że każdy użytkownik VDJ na tym forum chętnie "pograłby" na djm800 i cdj1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danes Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 Pioneer CDJ-1000 MKII [Tylko z innym mixerem] Download Skin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjPatro Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Mleko dzienki ci za programik naprawdę super i w dodatku fulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DJ_driftmen Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 przydał by sie ten skin jeszcze DN-S3500 Suggestion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danes Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Pioneer CDJ-1000 MK3 + Pioneer DJM-300 http://www1.zippyshare.com/v/46546404/file.html Pioneer CDJ-200 + Pioneer DJM-400 http://www1.zippyshare.com/v/19220116/file.html Denon 3500 www1.zippyshare.com/v/80398910/file.html NOWE LINKI! ŚCIĄGAĆ, KTO CHCE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DJ Damianos Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 Moim zdaniem 4.2 the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdk15 Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Pioneer CDJ-1000 MK3 + Pioneer DJM-300 http://www.speedyshare.com/309561480.html Pioneer CDJ-200 + Pioneer DJM-400 http://www.speedyshare.com/870154360.html Denon 3500 http://www.speedyshare.com/635773421.html Prosił bym abyś ponownie wżucił te skiny bo jak patrze to są kozak i przydały by sie bo te linki to już pokasowali z góry dzięki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piegus Napisano 9 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2008 Ja mam pytanie do znawców. Czym różni się ta wersja Virtual DJ od wersji 4.3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RiverS Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2008 Prosił bym abyś ponownie wżucił te skiny bo jak patrze to są kozak i przydały by sie bo te linki to już pokasowali z góry dzięki i pozdro Też sie do tej prośby dołańczam/ wrzuci kto / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość djthommy Napisano 13 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2008 ma ktoś pomysl jak wrzucić skin bo po zainstalowaniu nie mam żadnego folderu skins w miejscu zainstalowania>> Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dj Killer Napisano 15 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2008 Virtual DJ - CDJ 1000 MK3 and DJM800 Skin potrzebuje tego ma ktos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KaMeL30 Napisano 12 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2008 mozna prosic o jakis poradnik co i jak robic w tym programie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dymbol Napisano 16 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Panowie wszystko wszystkim ale żadna virtualna konsola niezastąpi wyczucia i rytmu w palcach. Tylko szkoda że taki sprzet musi być taki drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mati_10_19 Napisano 19 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2008 sciongnelem te skiny i wklejłem do folderu skins i biore w programie confing i dalej nieweim jak to dalej zmieńć proszę o pomoc. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrtol Napisano 20 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2008 kurde ciezko to jest sie kapnac o co chodzi?? jak juz w config dajesz sobie podfolder "skins" i tam powinna byc nazwa wklejonego szybciej skinu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...