Gość dj5002 Napisano 22 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2007 cześć w szkole posiadamy mixer nie jestem pewien ale jest to chyba Gemini PMX-01 i do tego karte dzwiekowa SB Live 5.1 creative i mam pytanie czy jest taka mozliwosc zeby poloczyc ten mixer z virtualem dj tak ze jak rusze np crossfaderem na mixerze to ruszy mi sie tez crossfader w virtualu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hypnotic Napisano 22 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2007 cześć w szkole posiadamy mixer nie jestem pewien ale jest to chyba Gemini PMX-01 i do tego karte dzwiekowa SB Live 5.1 creative i mam pytanie czy jest taka mozliwosc zeby poloczyc ten mixer z virtualem dj tak ze jak rusze np crossfaderem na mixerze to ruszy mi sie tez crossfader w virtualu Myśle że takiej możliwości nie ma. W mikserze i karcie dzwiekowej sa tylko wejscia i wyjscia co do dzwięku. Nie ma przyłącza w mikserze które pozwala na sterowanie przez niego jakimkolwiek programem. Jestem pewien ze takiej mozliwosci nie ma, ale może ktos jeszcze ma jakies teorie na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Opik Napisano 23 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2007 Owszem da się tak zrobić, jednak CF z Virtualu powinien stac w miejscu (na środku) i nie będzie on się ruszał. Jeśli zintegrować mikser z Virtualem ustaw w systemie rodzaj głośników 4.1 (kwadrofoniczne), wejdź w VDJ'a w opcjach znajdz ikonke miksera podlaczonego dwoma kabelkami. Gdy już to zrobisz jeden kanał miksera podlaczasz do wyjścia na przednie głośniki a drugi do wyjścia na tylne. I powinno wszystko śmigać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...