artur7000 Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 Jak go ustawić żeby podczas grania w radiu dało się z niego grać a nie z winampa wytłumaczy mi ktoś proszę :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danes Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Jak go ustawić żeby podczas grania w radiu dało się z niego grać a nie z winampa wytłumaczy mi ktoś proszę :neutral: Po pierwsze to nie ten dzial! A po drugie to tam szukaj odpowiedzi! Najlepiej to sciagnij krotki film nagrany przez Dj'a Jaco, w nim wszystko jest pokazane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur7000 Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 ale tam nic nie pisze jak ustawić VDJ 5.0 żeby grać w radiu z niego proszęo odpowiedź i przepraszam że to nie ten dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pajacyk Napisano 8 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2008 Jak włączysz Virtual Dj wchodzisz na RECORD, następnie BROADCAST, i CONFIG i tam ustawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ZatoR-ek Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 A ja ma pytanie wszystko sobie poustawiałem i muza w radiu leci, tyle że jest bardzo spowolniona co może być nie tak? Mam neta 1mb/s a komp dosyć dobry więc nie wiem ocb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Farell Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 A z jakiej serwerowni udostępniającej radia korzystasz ? Jeśli masz te opóźnienia, to myślę że z Shoutcast24 ponieważ mój znajomy też miał tam radio, i miał opóźnienia 25 do 30 sekund ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ZatoR-ek Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 Korzystam z radyjko.net i błąd tkwi w tym, że mam Viste i nie da rady zgrać tego. A z VDJ mam taką mega spowolniona muze, ciągnie się i ciągnie, zamiast grać 3min leci ponad 5min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Farell Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 A może masz ustawiony źle Pitch ?? Sprawdź to dokładnie, albo najlepiej podaj tutaj parametry Twojego kompa oraz SS z okienka VDJ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ZatoR-ek Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 Pitch jest na pewno dobrze ustawiony. Mam lapka: Link a w nim Vista. Próbowałem grać z ShoutCasta, ale nie mogę go ustawić, bo MIXER nie chce się odpalić w Viście :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...