Gość edyj Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Native Instruments Traktor Scratch v1.1.0.090 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danes Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2008 Bardzo fajna wersja Traktorka! Bez tego durnego przycisku SYNC Jeszcze polecam usunac liczniki BPM, poprzez klikniecie na ktorys z deck'ow 2 razy lewym [tak jakbyscie otwierali jakis plik na pulpicie]. I po tych czynnosciach zobaczycie czy jestescie DJ-ami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Creativ0 Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 To się chyba podłącza do konsoli a na programie wybierasz jaką piosenkę chcesz grać [widziałem że to załącznik do jakiegoś sprzętu] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mrooowa01 Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Nie wiem czemu pokazuje mi sie THIS FILE NOT FOUND... <co jest> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciek1530 Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 Nie wiem czemu pokazuje mi sie THIS FILE NOT FOUND... <co jest> Z serwera niestety plik usunęli i nie pobierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DjMedi Napisano 19 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2009 To się chyba podłącza do konsoli a na programie wybierasz jaką piosenkę chcesz grać [widziałem że to załącznik do jakiegoś sprzętu] Tak Kupujesz Karte Dzwiekowa Audio 4 dj i smigasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kolekcjoner Napisano 18 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Mógłbym prosić o reupa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...