DJ J-S Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2008 http://rapidshare.com/files/92504134/Basshunter_-_Botten_Anna__Remixpack_.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jakub98 Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Siema wytłumaczy mi ktoś jak mam śćiągać te "Packi" :grin: plis o help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danes Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Siema wytłumaczy mi ktoś jak mam śćiągać te "Packi" :grin: plis o help Po otworzeniu strony przechodzisz na sam dol i klikasz w Free, nastepnie czekasz az uplynie podany na stronie czas. Wpisujesz kod i klikasz Download. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jakub98 Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Mleko ja tu nie widze zadniego czasu zeby mi uplywal, chyba nie o tej stronie myslisz co mi sie pokazuje. Nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jakub98 Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 Zalapalem juz o co chodzi z tym czasem i sciagnelem Benassi Bros - Hit My Heart. Ale jak wrzuce na VirtualDj to wyszukuje mi tylko slowa a podkladu nie chce mi znalesc. A przez winampa otwiera mi sie elegancko slowa i podklad - o co chodzi :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jasny93 Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Zalapalem juz o co chodzi z tym czasem i sciagnelem Benassi Bros - Hit My Heart.Ale jak wrzuce na VirtualDj to wyszukuje mi tylko slowa a podkladu nie chce mi znalesc. A przez winampa otwiera mi sie elegancko slowa i podklad - o co chodzi :?:)/quote] Chodzi o to, że VDJ nie odtwarza plików w formacie midi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...