DjPatro Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 Naprawdę spoko programik polecam LINK NIEDZIAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RiverS Napisano 4 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Fajnie ze to jest wersja DEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mefion Napisano 20 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2008 ale przecież możecie już ściągać 8.0 już kiedyś był Taki temat chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nore Napisano 25 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2008 Zakoduj Link bo cie Albercik ścignie :-D.A programik łatwo znaleźć na google.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wladziu_gse Napisano 19 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2008 no mi ten programik nie pyka zbytnio... bo zmienia mi glos muzyki nawet a ja chce zbye zmienial tylko moj;/ co zorbic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Victor Napisano 27 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2008 zmienic wejscie na mic ; P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ŻeLu Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 co do tego programiku to jak chciałem sciągnąć nie zależnie od wersji to antywirus trojana mi wykrywał i mi sie przez to net strasznie mulił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Axel_C Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 Udostępniam Wam Full wersje z Kaygenem ::DOWNLOAD::)/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciek1530 Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 ściągam właśnie, zobaczę co to za program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adrianeq16 Napisano 22 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2009 Elo Mam problem ponieważ gdy coś mówie to ten program (niby echo) powtrza mi to slowo 5x :/ Prosze o pomoc tutaj lub na gg 13737080 Pozdro !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lampka12 Napisano 23 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2009 tez mam taki problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...