jocker Napisano 21 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2008 Activ - Without You Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinka :) Napisano 21 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2008 błahahaaha i to jest właśnie ta piosenka o którą prosiłam tutaj --> klik i trafiłam w obydwie wersje, bo jest i "without you" i "without your love" :mrgreen: w końcu znaleziona Kamil <piwo> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adianek Napisano 5 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2008 No nie złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość smoczycka Napisano 5 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2008 aaaaa nutka ktora juz tyle razy slyszałam a jeszcze mi sie nie znudziła i szybko nie znudzi ;DDDDDD :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRkOo Napisano 5 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2008 spoko spoko i jeszzcze raz spoko nutka fajny glosik artystki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hypnotic Napisano 5 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2008 Zawsze uważałem że vocal tej pani jest bardzo ładny i w tym kawałku również to słychac Teledysk nawet interesujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...