Gość Olszak86 Napisano 10 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2008 Jeśli ktoś posiada taki program to bardzo bym prosił o wstawke. A jak nie to prosze o jakiś łatwy program do remixowania dla amatora czyli dodawanie efektów sampli itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Farell Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 Hmm, nie słyszałem o takim programie, ale jak na początek to polecam Ci eJay 6 Dance pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basemaster Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 Jak chcesz sie bawić to weźsobie ejay'a i jak chcesz stworzyćcoś pożądnego... to tylko FL Studio:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartheez94 Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 Pewnie, osobiście mam FL Studio i jest bardzo dobry, cały czas próbuję coś skombinować, ale pochłania to czas i dużo pracy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Creativ0 Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Miałem ten program raz ale po dwóch dniach zrezygnowałem z niego, gdy zobaczyłem czym jest FL Studio. Teraz jak ktoś pyta o program do tworzenia muzyki to zawsze polecam Fla i tobie również go polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...