Rdk15 Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 Siemka ! Poszukuje programu który zmienił by format piosenki z MPEG Layer 2 Audio File na format MPEG 3 Audio File ... Jeżeli ktoś posiada taki program to prosze o wrzucenie go na rapidshare albo prosze o podanie chociaż nazwy tego programu Potrzebny mi on bardzo gdyż mam wiele fajnych nutek w tym formacie i przez to że są MPEG 2 to niemoge ich nagrać cd burnerem na płytke jako audio a potrzebne mi to żeby działała nutka na playerach Z góry wielkie Dzięki i pozdro Total Video Converter w zupełności powinien podołać zadaniu. ;-) chodziło mi o program do piosenek nie wideo AudioCommander myślę ze spokojnie wystarczy heh ok to sie okarze thx RE: sorki china zle ocenilem... pogram wyjeba*y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
China Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 Total Video Converter w zupełności powinien podołać zadaniu. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitervip Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 AudioCommander myślę ze spokojnie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Farell Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 Tak jak kolega wyżej : Total Video Converter Ten program Ci w zupełności powinien wystarczyć. Łatwy w obsłudze, przynajmniej to moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...