Kotis Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 VirtualDJ Professional v5.4Â Virtual DJ programem do miksowania muzyki w czasie rzeczywistym. Virtual DJ umożliwi Ci odtwarzanie kilku piosenek jednocześnie, płynne przechodzenie między nimi, oraz dodawanie dziesiątek efektów (przyśpieszanie oraz spowalnianie utworów, nakładanie się na siebie piosenek, skreczowanie, dodawanie różnego rodzaju wstawek itp.) Rozmiar: 20,50 MB http://www.sendspace.pl/file/rf6HRxAr/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pietras1616 Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 dzieki zaraz zobaczymy czy sie coś różni od 5.2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kotis Napisano 17 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 dzieki zaraz zobaczymy czy sie coś różni od 5.2 . ja wlasnie testuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pietras1616 Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Moiom zdaniem ta wersja sie niczym nie rożni od poprzedniej. Ale zauwarzyłem że tempo sie tak bardzo nie rozchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość magu112 Napisano 3 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2009 oO. Widzę że ktoś promuje moją wersję VirtualDJ Jak by coś to tutaj macie oryginalny link: http://rapidshare.com/files/209924354/Virt...ID-00240214.rar Pozdrawiam ;] edit by Micado: reklama strony o podobnej tematyce, WARN - LoL2? O podobnej tematyce? Weź się koleś puknij w łeb. ! Edit by Drake: Obraza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Conrad L Napisano 4 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2009 Tylko Że Mi Nie Działa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj Fire (TEDPT) Napisano 11 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2009 ehhh co jest cholera mi to zainstalowalo, jako wersje 5.2 czyzby ktos tu w konia robil ???! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Conrad L Napisano 13 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Hmm Mi tez Właśnie zainstalowało wersje 5.2 :/ Ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...