Gość Zark1992 Napisano 6 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Witam. Mam pewien problem... Otóż pobrałem paczkę z rożnymi dźwiękami w formacie midi, lecz fl studio 8 nie chce mi ich odtwarzać dlaczego? Szukałem już na forach innych i prubowałem rożnych sposobów lecz niedziała nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Goru Napisano 6 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2009 fl studio nie odtworzy midi samo z siebie z tego co wiem wiec musisz otworzyc jakas wtyczke badz sampel i dopiero wrzucic midi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zark1992 Napisano 6 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2009 a niewiesz przez jaka wtyczke? bo próbuje juz od 2 dni i niemoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwudi Napisano 7 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2009 wrzuc midi na soundfont playera albo wtyczke np. vangard, v-station Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...