jocker Napisano 17 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Zakladam temacik, poniewaz tutaj jest mase tematow i kazdy pisze rozna nazwe i to jest malo przejzyste, wiec od dzisiaj zakladajac temat piszemy w takim stylu: [DD.MM.RRRR] Nazwa Prezentera - Nazwa Audycji Prosze pisac w takim porzadku, za zle pisanie temacikow takze groza warny i bany, takze trzymac sie tego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keybord Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 AKTUALIZACJA! - Przed założeniem tematu należy upewnić się, że dany temat na forum nie istnieje. - Nie należy zakładać tych samych tematów w różnych działach ani duplikować tematów krótko wcześniej założonych zarówno przez siebie, jak i przez innych. - Odpowiedzi w tematach powinny dotyczyć bezpośrednio założonego tematu. Posty nie wnoszące nic do tematu lub odbiegające od jego założenia, wprowadzające nowy wątek (tzw. oftopic) będą usuwane/edytowane bez konieczności powiadomienia na autorów tych postów, ze szczególnym uwzględnieniem osobistej wymiany zdań (sprawy prywatne należy załatwiać przez 'pw'). W przypadku powtarzających się sytuacji z odbieganiem od wątku głównego dyskusji i/lub pisaniem wypowiedzi nie związanych z założonym tematem, użytkownicy to robiący będą karani ostrzeżeniami, a w następstwie usunięciem z forum.radioparty.pl -W odpowiedziach należy powstrzymywać się od zamieszczania postów nic nie wnoszących do dyskusji, np. o treści "lol" oraz postów będących wyłącznie powtórzeniem informacji podanych już w wątku przez innego uczestnika forum. Jednocześnie pragnę przypomnieć, że umieszczane audycje muszą być w jakości co najmniej 48Kb/s w przypadku AAC oraz co najmniej 80Kb/s w przypadku MP3. Za nieprzestrzeganie reguł będą warny i bany! A tematy niezwłocznie usuwane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keybord Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 UWAGA! AKTUALIZACJA REGULAMINU 6.04.2010 Jak dotychczas nie wolno zakładać nowego tematu z audycją jeżeli takowy już istnieje, ale można dopisać do niego swoje nagranie. (Tyczy się to również gdy na którymś z kanale trwają urodziny/imprezy itd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robaczek Napisano 21 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2010 AKTUALIZACJA 21 Grudnia 2010 !! Od dnia jutrzejszego (22.12.2010) zostaje dodany pkt do regulaminu. * Nie można zakładać tematów bez linków z nagraniem do audycji. Wszystkie tematy które zostaną założone wbrew regulaminowi zostaną usunięte, a w "nagrodę" autorowi grozi WARN oraz BAN. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szati Napisano 15 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2011 Aktualizacja 15/04/2011 ! w życie działu 'Audycje Radiowe' od jutra (czyli 16/04/2011) wchodzi nowy punkt regulaminowy który brzmi * ZAKAZ PYTANIA O UTWORY Z DANEJ AUDYCJI ! * ponieważ w ostatnim tygodniu robiliście to nagminnie, a na naszym forum znajduje się odpowiedni dział w którym pytam o nutki tak więc odsyłam Was do tego działu.. ->> Muzyka <<- i tam znajdują się różnorakie działy do poszukiwań danego utworu. Jutro wykonam wam poradnik w którym pokaże wam jak wyciąć dany utwór z audycji.. wydaje mi się, że Wam się to przyda Posty zakładane wbrew regulaminowi zostaną usunięte, a w nagrodę autorowi grozi WARN! *** Będę tego sobie pilnowała *** ! tak jak obiecałam stworzyłam poradnik Jak Wyciac Fragment Piosenki z Pliku MP3 poradnik zapraszam ! Pozdrawiam Szatiś 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sikorski Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 AKTUALIZACJA 04.10.2011r Od dnia jutrzejszego (05.10.2011r) w życie działu "Audycje Radiowe" wchodzi nowy punkt regulaminu! ~ ZAKAZ PYTANIA O JAKIEKOLWIEK PLAYLISTY CZY TRACKLISTY Z AUDYCJI ~ Ponieważ ostatnimi czasy często z tematu robicie spam pytaniami "czy będzie playlista" itd, dlatego też postanowiłem wprowadzić taki punkt, który (mam nadzieje) zaprzestanie już takim pytaniom. Jeżeli danej playlisty z audycji nie ma jej w dziale "Playlisty Prezenterów" to znaczy po prostu DJ ani żadna inna osoba jej nie dodała. Jeżeli interesuje was jakaś piosenka macie od tego odpowiedni dział i tematy, które znajdują się w dziale "Muzyka" . Posty z takimi pytaniami zostaną od razu usunięte a jeżeli autor będzie nagminnie dodawał posty z prośbą o playliste to grozi mu warn, dlatego ostrzegam przed dodawaniem takich postów. Mam nadzieje że teraz nie będziecie robili niepotrzebnego spamu w tematach z audycjami. Pozdrawiam Sikorski. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...