Gość majonez55 Napisano 10 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2009 Witam. Gdy włączam traktor DJ studio to wyskakuje błąd. Co zrobić? proszę o szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Melcia Napisano 10 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2009 odinstaluj tego zainstaluj nowego chyba że bład polega na tym że się okres ważności skończył czyli 30 dni minęło bo miałes wersje testową zrób tak samo jak wspominałam wcześniej z tym że zainstaluj na nowym dysku tzn innym bynajmniej ja tak robiłam i działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość majonez55 Napisano 10 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2009 Ale to nic nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DjMedi Napisano 19 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2009 No to masz Problem taki jak ja mialem ze starym Kompem ale gdy kupiel laptopa to smiga 24H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...