Gość Dj JaRuSiO Napisano 22 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2006 zainstalowalem virtual Dj i niewiem gdzie moge znalesc obsluge do niego ale to mniejsza o to . najwazniejsze jak podlanczyc mikrofon i nagrywac wlasnego mixa z mikrofonem. napisalem ze mam problem bo 1 czerwca gram i niewiem jak mikrofon podlonczyc a chce calom impreze nagrac razem z tym co powiem z gory dzinx i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin_S Napisano 22 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2006 zainstalowalem virtual Dj i niewiem gdzie moge znalesc obsluge do niego ale to mniejsza o to . najwazniejsze jak podlanczyc mikrofon i nagrywac wlasnego mixa z mikrofonem. napisalem ze mam problem bo 1 czerwca gram i niewiem jak mikrofon podlonczyc a chce calom impreze nagrac razem z tym co powiem to masz problem co do mixera czy virtual dj bo nie rozumiem? ps: a po co DJ'owi mikrofon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dj JaRuSiO Napisano 22 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2006 nom chodzi mi o to jak podlonczyc mikrofon zeby sie lonczyl z Dj virtual i jak bede prowadzil to chcialem nagrac calom imprezke i to co powie zeby sie odrazu nagralo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PogotowieMp3 Napisano 22 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2006 Co to znaczy lonczyc sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dębiec Napisano 22 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2006 Co to znaczy lonczyc sie? "ŁĄCZYĆ SIĘ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość djyogas Napisano 22 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2006 nom chodzi mi o to jak podlonczyc mikrofon zeby sie lonczyl z Dj virtual i jak bede prowadzil to chcialem nagrac calom imprezke i to co powie zeby sie odrazu nagralo Podlacz Mikrofon poprostu pod mikrofonowe wejscie na karcie dzwiekowej (czerwone z reguły) w ustawieniach dzwięku - Nagrywania windowsa ustaw ptaszek na MIC. Włącz Virtuala a wszystko nagrywaj np. JetAudio http://www.idg.pl/ftp/pobierz/pc/7544.html ______________________________________________________ BTW: to jest właśnie VDJ o ktorym wspominalismy wczesniej w jednym z tematow ehmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dj JaRuSiO Napisano 23 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2006 thx dzienki bardzo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dj JaRuSiO Napisano 23 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2006 sporka ale chyba nie zrozumaielm heheh gdzie sie znajduja te ustawienia dzwiekow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artmani Napisano 23 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2006 jak masz problem z mixerem to moze lepiej odkurzacz kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nepster Napisano 23 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2006 zepter ;] albo taki fajny bezprzewodowy w telezakupach widziałem ;] co wciaga kurze bez zasysania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dj JaRuSiO Napisano 23 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2006 ale smieszne ja pier............ konia powalilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2006 jakiego konia powalilo ... to nie mixera tylko weterynarza cza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość djyogas Napisano 23 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2006 Start>Ustawienia>Panel Sterownia>Dźwięki i urządzenia Audio>Głośność urządzenia/Zaawansowane>Opcje>Właściwości>Ustawianie głośności/Nagrywanie>MIC lub Microphone ... dzieci neostrady peerfał pe el ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dj JaRuSiO Napisano 24 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2006 dzienki zrobielem wielkie dzenx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maniek118 Napisano 3 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2006 a jak zrobic echo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2006 o **uj nie moge zal.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artmani Napisano 3 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2006 ,,z poradnika mlodego dominika'' to bylo chyba tak stajesz nad studnia i cos krzyczysz echo morowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maniek118 Napisano 3 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2006 zapytac nie wolno domin daruj sobie takie teksy NOT COMPETENCE DJ'S LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2006 maniek widze ze nawet angielski umiesz wyksztalcony jestes <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maniek118 Napisano 4 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2006 to powie mi ktos jak to echo zrobic czy nie ?? wiem wiem zal.pl a moze ktos pomoc.pl domin na wsi teraz angielski w modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dj MałoLat Napisano 4 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2006 domin na wsi teraz angielski w modzie Buhahahahahahahahahahahah O ja pier.... hahahaha (Sorry, ale musiałem to napisac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjMarc Napisano 4 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2006 domin na wsi teraz angielski w modzie Buhahahahahahahahahahahah O ja pier.... hahahaha (Sorry, ale musiałem to napisac) Z czego sie śmiejesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz11 Napisano 20 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2006 domin na wsi teraz angielski w modzie Buhahahahahahahahahahahah O ja pier.... hahahaha (Sorry, ale musiałem to napisac) Z czego sie śmiejesz? mark choc jestes idiotą to wruc do nas!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dj JaRuSiO Napisano 20 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2006 Co do echa nieprobowalem i narazie niemam zamiaru jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2006 domin na wsi teraz angielski w modzie Buhahahahahahahahahahahah O ja pier.... hahahaha (Sorry, ale musiałem to napisac) Z czego sie śmiejesz? mark choc jestes idiotą to wruc do nas!! DjMarc - Pojechal na wakacje wyrywac lachony (z pewnym dystansem)... .......................................... .....a chlopakowi nie wiele trzeba by se siary narobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2006 lepiej wroccie do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2006 a wracając do tematu...ja w kiblu sie zamykam i mam male echo, ewentualnie biore najwiekszy garnek i wkladam do niego mikrofon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yacus Napisano 21 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2006 Ale wy macie komleksy I po sprawie, w nim chyba wszystko jest, nawet 2 wirujące mikrofony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BadSantaClaus Napisano 23 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2006 Nie Normalne jest to Forum. Koles sie pyta i chyba wypadalo by mu odpowiedziec a nie głupie teksty ( Tu najwiekszy Zal mam Do DOMINA Chłopie co Ty prezentujesz ?!?!) I Tu najwiekszy zal.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BatmanK Napisano 23 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2006 Yacus<<taki gramofon to kazdy by chciał mieć pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...