Christopher Gross 15 Napisano 19 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2009 Poniżej znajdują się moje playlisty grane na audycjach w RadioParty. Bardzo rzadko wypisuję grane przez siebie utworki, więc nie miejcie do mnie żalu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Christopher Gross 15 Napisano 19 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2009 audycja: Cali Birthday Party godzina: 17:00-18:00 1. K La Guard - I Need You So (Aboutblank and KLC Original Mix) 2. EasyTech - I'm Sexy Girl (Cherry Coke Remix) 3. Heiko & Maiko - Not Too Late (Future Breeze Remix) 4. DJ Rehm X feat. Pitbull & Franciso - I Know You Like Me (Remix) 5. ATB pres. Flanders - Behind (EDX Ibiza Sunrise Remix) 6. Discobitch - Cest Beau La Bourgeoisie (Bodybangers Remix) 7. FeelDii & Dj Kez - Cry 4 You (Missy D Remix) 8. Kilazz - Di Mi Quando'09 (Scraggy Jack remix) 9. Dj Sparthakus CSS - Music Is My Hot Hot Sex (Dj Sparthakus Remix) 10. Daft Punk feat. Sincere - Harder Better Faster Stronger (Sandy Moss Remix) 11. John Revox & 2 Real - I Like 2 Ole (Mash Up) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach