Davidoss Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 Witam Mam pewne pytanie. Czy w programiku Virtual Dj7 da sie ustawić aby na jednym vinylu leciała muzyka na głośniki, a na drugim abym mial co innego na sluchawkach ? Jeśli się da, to jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hypnotic Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 Oczywiście, że się da. Musisz mieć kartę dźwiękową minimum 4 kanałową i ustawić odpowiednio w VDJu wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davidoss Napisano 24 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 Karte mam Realtek HD Audio, zintegrowana. Próbowałem przed chwilą tego dokonąć podłączyłem głośniki pod czarne a sluchawki pod zielone i na odwrót. I kombinowałem z ustawieniami w VDJ . Gdy przesunąłem na lewy vinyl to slychac lewy i cichutko prawy i na glosnikach i na sluchawkach. A gdy przesunąłem na prawy to slychac tylko prawy tu i tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pe-De Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 Zajrzyj TU! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davidoss Napisano 24 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 Działaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D Wielkie dzięki, łap plusa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hypnotic Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2010 Wyjaśnione więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...