Kruczek Napisano 18 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2010 Mam problem poniewaz podczas kiedy juz jestem podlączony pod serwer (np kanal testowy) to muze wszystko słychać idealnie tylko jak chcem gadac orzez mikro to mnie nieslychac.. Dodam ze uzywam VDJ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davidoss Napisano 18 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2010 Kruczek, ja miałem to samo. I wiesz czemu ? Dlatego że masz VDJ7 ... Nie ma w nim opcji Master+Mic .. a ta właśnie opcja jest odpowiedzialna za micro podczas nadawania przez broadcast (opcja vdj) . Krótko mówiąc: zrób jak ja i wróć do versji Virtual Dj 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PA!N Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 Grając z programu Virtual DJ używaj do nadawania winampa z wtyczką shoutcast. Na forum w dziale nauka / porady / szkolenia J-S opisał co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DJ Fresh Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 PA!N proponuje ciągle shoutcast, a wiem, że ludzie z innymi systemami niż Windows XP mają problem z Shoutcast. Ja mogę wam tylko poradzić Virtual DJ 6, chociaż wydaje mi się, że trafniejszym wyborem byłby Traktor DJ, ze względu na bardziej zaawansowaną technologię zmiany BPM ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PA!N Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 Fresh, większość użytkowników używa Windows XP. Jeśli ktoś ma siódemkę, to problemów raczej też nie ma - kumpel ma Windowsa 7 i śmiga jemu shoutcast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DJ Fresh Napisano 24 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2010 Położyłem tutaj nacisk na windows Vista ;-) Ja sam posiadam Windows 7 i problemów nie mam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...