Jestę Hardwellę 163 Zgłoś Napisano 23 Listopad 2010 A jakaś dobra wódka będzie? Bo dla picu nie jade. jak w krakowie to krakowska za 12zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 105 Zgłoś Napisano 23 Listopad 2010 a idźcie, nie jade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość konradoE2k Zgłoś Napisano 23 Listopad 2010 jak nie bd mial szkoly to z checia ale moze byc ciezko narazie ani na tak ani na nie ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Petrus_ 101 Zgłoś Napisano 23 Listopad 2010 Drejku ja będę nie wystarczę Ci ??? hahaah wódka jak wszędzie będzie najlepiej będzie się ustawić tam gdzie wszyscy trafia czyli Galeria Krakowska która jest zaraz przy dworcach a później będzie można gdzieś podejść albo tam zostać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fringe 62 Zgłoś Napisano 23 Listopad 2010 Ja proponuję Delux, czysta żołądkowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Creativo 546 Zgłoś Napisano 23 Listopad 2010 Ktoś z Katowic ma zamiar się wybrać Nie namówicie mnie na więcej znowu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szklaneczka Zgłoś Napisano 23 Listopad 2010 nie wiem jak Wy ale ja będe najwyżej sama pochodze po krk Przynajmniej nie bd sie nudzic w domu w niedziele Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cube88 0 Zgłoś Napisano 23 Listopad 2010 u mnie jest kwestia uczelnii czy nie bede miał zjazdu , jakiegoś kolosa egzamina czy coś wstępnie jestem zainteresowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaLi 1103 Zgłoś Napisano 23 Listopad 2010 ja 15 grudnia jestem w zakopcu ponownie wiec lux ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
» Martita « 17 Zgłoś Napisano 23 Listopad 2010 Pffff... Jakbyscie zrobili kilka dni pozniej, to i ja tez bym wpadla z jakas butelka vodki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DjQcyk Zgłoś Napisano 24 Listopad 2010 A ja mam do wszystkich pytanie... ;d Czy tutaj z tych co się wybierają jest ktos policjantem? Bo jak tak to nie mam po co wbijac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ricoo 1 Zgłoś Napisano 24 Listopad 2010 KrK blisko mozna by było sie wybrac ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ThePlayerAkaGrajek Zgłoś Napisano 24 Listopad 2010 Tez bym sobie z wami pofazował ale nie przyjade bo to przed swietami sylwestrem a siano idze ale jak bedziecie robic gdzies koniec stycznia albo w lutym to sie na to pisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 105 Zgłoś Napisano 24 Listopad 2010 Ja proponuję Delux, czysta żołądkowa. Tymbardziej nie jade. Jakby Fringe przyjechał, to wpadłbym do Krakowa wręcz na kolanach. Słyszę słynne opowieści o spotkaniach między forumowiczami a nim, miało być 50, nie wyszło żadne. Jak fringowi się nie chce wychodzić przed dom, to jak chce dojechać do Krakowa ? :D No dobra, jednak wpadnę. Akurat będę po kolosach więc będzie można dać w kocioł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ThePlayerAkaGrajek Zgłoś Napisano 24 Listopad 2010 (edytowane) Jakby Fringe przyjechał, to wpadłbym do Krakowa wręcz na kolanach. Słyszę słynne opowieści o spotkaniach między forumowiczami a nim, miało być 50, nie wyszło żadne. Jak fringowi się nie chce wychodzić przed dom, to jak chce dojechać do Krakowa ? Helikopterem przyleci haha albo go zandarmeria przetransportuje no ewentualnie ufo wchodzi w gre Ja Polecam sobieska i tabasko Edytowane 24 Listopad 2010 przez ThePlayerAkaGrajek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DjQcyk Zgłoś Napisano 24 Listopad 2010 A nie lepszy "Pan Tedeusz" czy taka piękna pani jak "Finlandia" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ThePlayerAkaGrajek Zgłoś Napisano 24 Listopad 2010 A nie lepszy "Pan Tedeusz" czy taka piękna pani jak "Finlandia" ? zalezy kto co chce na bombe lepsza sobieska i tabsko na smk finlandia a pana tadeusza nie pilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojdy 225 Zgłoś Napisano 24 Listopad 2010 I ja takze chetny jestem no chyba ze cos mi wypadnie ale watpie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Petrus_ 101 Zgłoś Napisano 24 Listopad 2010 no to trochę osób będzie ja też będę z Ewą naturalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dafy 1 Zgłoś Napisano 24 Listopad 2010 Odpadam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ColdBeer 19 Zgłoś Napisano 24 Listopad 2010 Kraków... rzut beretem chętnie się pojawię A jakaś dobra wódka będzie? Bo dla picu nie jade. hm.. A jaką preferujesz Dobra - pojęcie względne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Petrus_ 101 Zgłoś Napisano 25 Listopad 2010 oni tylko soki piją Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Grzmio Zgłoś Napisano 25 Listopad 2010 hmn... pomysł Jest Bardzo Dobry Piwko yhym może byc ale nie ma jak sie dostac:P wiec życzę miłej Integracji zapoznawczej :boss: :boss: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DJ Fresh Zgłoś Napisano 28 Listopad 2010 (edytowane) Zapisuję się, jestem z Wadowic, mam na prawdę nie daleko do krakowa ;-) Możesz mnie dopisać do listy (o ile takową masz) ;D Co do miejsca spotkania, tak jak mówisz, najlepiej Galeria Krakowska, bo jest tam od razu przystanek, i każdy łatwo trafi ;-) Edytowane 28 Listopad 2010 przez DJ Fresh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Petrus_ 101 Zgłoś Napisano 28 Listopad 2010 nom wiadomo ale tak za tydzień będziemy myśleć bardziej bo teraz urodziny Rp więc skupiamy się na tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 105 Zgłoś Napisano 28 Listopad 2010 Plany się zmieniły, po dzisiejszym weekendzie z silesem nie piję już wódki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DjQcyk Zgłoś Napisano 28 Listopad 2010 Drake napewno nie będziesz nic pił? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szklaneczka Zgłoś Napisano 28 Listopad 2010 Tak sie Tylko mówi " już nie pije" a za chwile to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szklaneczka Zgłoś Napisano 28 Listopad 2010 Tak sie Tylko mówi " już nie pije" a za chwile to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 105 Zgłoś Napisano 28 Listopad 2010 Drake napewno nie będziesz nic pił? Kurna, naprawdę uwierzyłeś? Aż taki przekonujący jestem, niach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach