Gość Hadam Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Mam pytanie odnosnie mixowania ja mixuje tak ze leci 1 nuta dogrywam 2 (ucinam basy) przeciagajac crossfadera na srodek (mixer 2 kanaly) i dogrywam basy a w tym 1 ucinam i jest ladnie pasuje nie slychac koni. Ale jak widze innych to oni nie uzywaja crossfadera(jest ciagle na srodku) tylko normalnie faderami wyciszaja itp jest duza roznica ? Bo jakos wole crossem jesli mozecie to prosze o wyjasnienie jak lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrick Dewell Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Taka jest prawda ze kazzdy uzywa tego co mu lepiej pasuje. Bo ja np, dajac crosa na srodek a regulujac linefaderami mam ten komfort ze wiem mniejwiecej ile dany kanal pujdzie w dol/gore a crosem to mi jednak to nie zbyt szlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hadam Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 (edytowane) Taka jest prawda ze kazzdy uzywa tego co mu lepiej pasuje. Bo ja np, dajac crosa na srodek a regulujac linefaderami mam ten komfort ze wiem mniejwiecej ile dany kanal pujdzie w dol/gore a crosem to mi jednak to nie zbyt szlo. Okej dzieki wielkie a powiedz mi bo bede kupowac nowy mixer nie drogi bo stary kupilem uzywany i juz jakosc psuje powoli. Czy przeszkadza w reloopie rmx 20 brak odsluchu na master ? Bo i tak normalnie mam sluchawki na 1 ucho yubrane i slysze wszystko (master + cue) Edytowane 3 Grudzień 2010 przez Hadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DJ_STYP Napisano 9 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2010 Jak dla mnie to nie przeszkadza bo w tym reloopie co chcesz kupić i tak możesz odsłuchać to co leci na dwóch kanałach na raz to po co master:)pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...