DJ Kowal_ 29 Zgłoś Napisano 27 Grudzień 2010 Ktoś chętny na spotkanie RP W Gdańsku , Można się wybrać ekipa do jakiego klubu ;D. Zgłoszenia piszcie poniżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateo 297 Zgłoś Napisano 27 Grudzień 2010 W Sylwestra odpada ale w innym terminie jestem jak najbardziej Za! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJ Kowal_ 29 Zgłoś Napisano 27 Grudzień 2010 mi to tam rypka do do Gda jadę w środe mozna sie wczescniej spotkac, a planow na sylwka za bardzo nie mam , ale cos klub z gda do mnie wspomnial ,czy nei chce grac to moze wejsciowki zaltwie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ThePlayerAkaGrajek Zgłoś Napisano 28 Grudzień 2010 wezcie to przeniescie na styczen a napewno ktos wpadnie najlepiej pod koniec stycznia to i ja sie skusze i tak zamierzalem do Sandry sie wybrac pod koniec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koolorekk 93 Zgłoś Napisano 28 Grudzień 2010 Kowal a ty ile masz lat ? że w klubie sie chcesz spotkac :? Posylwestrze Może bede jechał NadMorze do Rodziny to wpadne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJ Kowal_ 29 Zgłoś Napisano 28 Grudzień 2010 Mnie Wpuszczaja Normalnie 16 Na Karku A Wyglądam jak... No 195 Cm Wzrostu albo w lutym zobaczymy Jeszcze ja planow na sylwka nie mam to napisalem na sylwka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maite Radar Zgłoś Napisano 29 Grudzień 2010 Biore Lucato w pociąg i można się spotykać Podobno 3 godzinki i jesteś, więc można próbować... ale za późno się orientujecie z tym sylwkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJ Kowal_ 29 Zgłoś Napisano 29 Grudzień 2010 Biore Lucato w pociąg i można się spotykać Podobno 3 godzinki i jesteś, więc można próbować... ale za późno się orientujecie z tym sylwkiem no to bierz bo ja do soboty siedze w gda jestem juz W Gda wpadnijcie jutro to na piwo podskoczymy ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
» Martita « 17 Zgłoś Napisano 29 Grudzień 2010 Ja bede w Gdansku 1 stycznia, wiec na piwo moge sie z kims wybrac po 18.00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJ Kowal_ 29 Zgłoś Napisano 29 Grudzień 2010 Ja bede w Gdansku 1 stycznia, wiec na piwo moge sie z kims wybrac po 18.00 no to ja moge isc jak nic sie nie zmieni ;d I Bd miec wrazenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
» Martita « 17 Zgłoś Napisano 29 Grudzień 2010 No ciekawe jakie wrazenia Ktos jeszcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJ Kowal_ 29 Zgłoś Napisano 29 Grudzień 2010 No ciekawe jakie wrazenia Ktos jeszcze? nie wiadomo , a co boisz ise isc z kowalem ? na piwo ;D? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PA!N Zgłoś Napisano 29 Grudzień 2010 Pojechałbym bo do Gdańska rzut beretem, ale nie melduję się, bo wyjdzie pewnie tak jak ze Szczecinem wczoraj, chociaż mógłbym autobusem wpaść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawels009 1 Zgłoś Napisano 30 Grudzień 2010 A może tak kartuzy ? heh nie no na sylwka to nie ma kierowcy ale jakoś pod ferie hm jakieś pepsi ^^ ;d ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quiilka 41 Zgłoś Napisano 30 Grudzień 2010 czemu nikt mi nie powiedział sylwester odpada ale jak tylko ze szpitala mnie wypuszczą to w sobotę postaram się spotkać z wami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farey 11 Zgłoś Napisano 30 Grudzień 2010 niestety w sylwka nie ale po 5 stycznia jak najbardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quiilka 41 Zgłoś Napisano 30 Grudzień 2010 to ustalcie w końcu jakiś konkretny termin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farey 11 Zgłoś Napisano 30 Grudzień 2010 po 5 stycznia mozemy sie zabawic !! GRUBO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJ Kowal_ 29 Zgłoś Napisano 30 Grudzień 2010 no mozna sie spotkac ja mam do gdanska 60 km rzut beretem to ustacie konkretny termin jakos w week Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJ Kowal_ 29 Zgłoś Napisano 30 Grudzień 2010 DObra Inaczej zrobimy 29 albo 30 STYCZNIA !!! ZABIERZEMY LUDZI I SIE ZROBI ZLOT TAKI JAK W KRK !! TO PISAC , KTo CHCE PRZYJECHAC !!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
» Martita « 17 Zgłoś Napisano 30 Grudzień 2010 To ja odpadam. Bede w Gdansku tylko 1 stycznia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quiilka 41 Zgłoś Napisano 30 Grudzień 2010 (edytowane) ja na 100% będę tyle że w ten weekend mam szkołę 29 jestem wolna od 11:15 a 30 od 15:00 Edytowane 30 Grudzień 2010 przez Quiilka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fringe 62 Zgłoś Napisano 31 Grudzień 2010 Koniec stycznia jak najbardziej tak, wstępnie się pisze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quiilka 41 Zgłoś Napisano 31 Grudzień 2010 Fring to namów jeszcze Grajka i Fudala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJ Kowal_ 29 Zgłoś Napisano 31 Grudzień 2010 JEst To Ostatni Tydzień stycznia Mi By Pasowało lepiej 29 Stycznia no zobaczymy ja wsiadam w pks i 1h jestem w głównym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawels009 1 Zgłoś Napisano 31 Grudzień 2010 Ja jestem tylko podac adres ;D gdzie mam dojechać ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farey 11 Zgłoś Napisano 31 Grudzień 2010 Ja też tak jak Fringe sie wstępnie pisze bo musze zobaczyc jak z transportem pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJ Kowal_ 29 Zgłoś Napisano 31 Grudzień 2010 DAjmy 12:00 Przed Wejsciem Głównym !! DO GALERII BALTYCKIEJ TAm KAzdy TRAFI ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quiilka 41 Zgłoś Napisano 1 Styczeń 2011 ok ok to czekam na was z napojem %%%% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawels009 1 Zgłoś Napisano 5 Styczeń 2011 a moze tak ktoś zrobił by jakąś liste ? he ? ja tam jade jak coś z ziomkiem i kumpela takze przygotować się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach