Gość schewa Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2010 Bueno Clinic - Just A Deal (Poszli,Jadom,Radom Schewa Edit) Witam moja produkcja drobna (pierwsza ) prosze o ocenke http://schewa.wrzuta.pl/audio/9FQfDgLvWN4/bueno_clinic_-_just_a_deal_poszli_jadom_radom_schewa_edit Edit by Von Boco : Zapoznaj się z regulaminem działu Wasze Produkcje i popraw dane (czas,waga,server). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koolorekk Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2010 No nawet Troche Fajne tylko jeszcze popracuj i Bedzie Miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość smutas Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2010 słyszałem to pierwszy raz na głównym i sie spodobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farey Napisano 31 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2010 hehh fajne mi sie podoba ^^ 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...