Gość BENNY96 Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 Witam . Poszukuje efektu do Virtuala ktory po nacisnieciu sciaszal by muzyke . Chodzi mi o takie cos jak jest w shoutcascie " push to talk " czy jakos tak . Za każdą odpowiedź daje +. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SojkaPL Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 Talkover to się nazywa Powinieneś szybko znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BENNY96 Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 Nie moge tego znalesc . Prosil bym o linka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La Crosse Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 Znalazłem wtyczkę o nazwie Microphone Control v1.2 ale nie mogłem znaleźć linku do ściągnięcia. Wydaje mi się, że znajdziesz gdzieś na torrentach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BENNY96 Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 Microphone Control posiadam ale niestety to nie to o co mi chodzi. To kontroluje glosnosc a mi chodzi o sciszenie muzyki po kliknieciu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La Crosse Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 Hmm też nie mogę tego znaleźć... A nie możesz po prostu mieć włączonego shoutcasta i używać go tylko wtedy kiedy chcesz coś powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hypnotic Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Hmm też nie mogę tego znaleźć... A nie możesz po prostu mieć włączonego shoutcasta i używać go tylko wtedy kiedy chcesz coś powiedzieć? I to będzie wg. mnie najlepsze rozwiązanie. Nie potrzebnie jest bawić się w jakieś wtyczki skoro można mieć po prostu włączonego w tle Shoutcasta i korzystać z Push To Talk kiedy potrzebujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniu11 Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 A nie lepiej nacisnąć (prawy przycisk myszy) na suwak głośności i przytrzymać ?? Po wciśnięci i przytrzymaniu (prawego przycisku myszy) jak najniżej i muzyka wtedy nie gra a my możemy spokojnie mówić PS: sam tak robię i polecam bo po co się bawić w jakieś tam wtyczki PS 2 : po puszczeniu (prawego przycisku myszy) głośność powraca do 1ierwszej formy automatycznie PS 3 : to działa na wszystkich suwakach w VDJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...