Dj Morwa 45 Zgłoś Napisano 10 Luty 2011 Hej haj helow ! Kto jedzie 19 lutego do Poznania na Armin Only ? Dawjacie piście to się jakoś wszyscy na miejscu spotkamy !! Ja osobiście jadę z Edytą Nawrocką i Mulatem ostatnio dobrze znanym polskim Beatboxerem. Także mam nadzieje że ktoś z radia też się tam pojawi i razem zawojujemy parkiet ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fudal 297 Zgłoś Napisano 10 Luty 2011 Wejściówka jest, ale ja ciągle pewny nie jestem czy będę Oby wszystko wypaliło to się spotkamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dj Morwa 45 Zgłoś Napisano 10 Luty 2011 Ok spoko jak coś to się dogadamy na gg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marco Mind 280 Zgłoś Napisano 10 Luty 2011 ja tyż jade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dj Morwa 45 Zgłoś Napisano 10 Luty 2011 No to narazie mamy ekipę Marco Mind, Fudal ?, Morwa Dalej dalej kto jeszcze z nami jedzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Area 51 Zgłoś Napisano 10 Luty 2011 Ja też będę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dj Morwa 45 Zgłoś Napisano 10 Luty 2011 Ok to czekamy na resztę i jakoś się zgadamy wszyscy na gg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PavelT Zgłoś Napisano 10 Luty 2011 Miałem by ale mnie nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach