Fringe 62 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2011 ten tego... polecam się na przyszłość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quiilka 41 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2011 a ja nie mam autografu... oj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
» Martita « 17 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2011 I ja dziekuje tym ktorzy przybyli Bylo fajnie jak zawsze, az brak mi slow nooo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fringe 62 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2011 to kto komu pierwszy obsmaruje pupkę na prosiaczkach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fudal 297 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2011 Też nie mam autografu na... A chcę, a chcę Nie no było wspaniale Czekam na następne spotkanie niebawem A co do prosiaczków to chyba nie ma co pisać, gdyż prawie wszyscy zachowywali się w miarę normalnie i nie ma się z czego pośmiać xD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quiilka 41 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2011 Hubert musimy reklamacje złożyć a tym samym trzeba będzie spotkanie powtórzyć 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fudal 297 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2011 Koniecznie, bo teraz czuje się taki...taki... Taki bez autografu na... A tak nie może być 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quiilka 41 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2011 jak my się na ulicy pokażemy.... wstyd i hańba 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
» Martita « 17 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2011 Ja nawet nie wiem o jaki autograf chodzi, chyba mnie cos ominelo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość boja1100 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2011 Jak będziecie organizować za rok to ja sie znow pisze Dzisiaj jakoś bylem mało otwarty 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Silent Soul Zgłoś Napisano 21 Kwiecień 2011 (edytowane) tam gadacie ja nie mam kaca ide zaraz sobie wypic Marta ma wpierdol za to ze za nia kielicha wypilem a pozatym "i tak wiem ze mnie lubisz" no ta lubie haha ale bardziej lubie ja denerwowac ale mi cisnienie wczoraj te typiary na pkp przyprawily ale ch*j dostaly pocisk i poszly sobie haha tak na marginesie pozdro dla przybylych lofciam was w pupke dziunie me i jak bedzie mozliwosc to znow bedziemy chlac w parku !!! Edytowane 21 Kwiecień 2011 przez Silent Soul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fringe 62 Zgłoś Napisano 23 Kwiecień 2011 Puentując nasze ostatnie spotkanie zacnym akcentem powiem tak: 'Dla takich ludzi jak Wy, warto wpadać na spotkania, na prawdę nie sądziłem że będzie tak fajnie.' Boja, myślę że nie trzeba będzie czekać aż rok, by znów się spotkać. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maite Radar Zgłoś Napisano 25 Kwiecień 2011 Od 30 kwietnia do 3 maja będę w Gdańsku, co prawda na komunię kuzyna, ale zawsze byłaby okazja na jakieś spotkanie może? Nie wiem jak będę miał z czasem itp, ale może akurat udałoby się wyskoczyć, spotkać się? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
» Martita « 17 Zgłoś Napisano 25 Kwiecień 2011 Puentując nasze ostatnie spotkanie zacnym akcentem powiem tak: 'Dla takich ludzi jak Wy, warto wpadać na spotkania, na prawdę nie sądziłem że będzie tak fajnie.' Boja, myślę że nie trzeba będzie czekać aż rok, by znów się spotkać. Bo ja bylam, dlatego bylo tak fajnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach