KrzysiekTGK Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 DJ KKJJ The April Hands Up Czas Trwania:01:41:02 Jakość: 192 kb/s Pobierz Seta MP3: http://www64.zippyshare.com/v/98216098/file.html JEŚLI POBRAŁEŚ/POBRAŁAŚ POSTAW PLUSA "+" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robaczek Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 :brzydal: Zobaczyłem że dodałeś nowy set i uświadomiłem sobie że zapomniałem napisać opinii do tego a Ty się nawet nie upominasz No ale już się poprawiam Więc muzycznie było bardzo fajnie (kilka nutek Ci podkradłem chyba się nie obrazisz ) ale technicznie to jeszcze ćwicz bo niektóre przejścia Ci niestety nie wyszły był moment w którym w ogóle urwało nutę i zaczęło się od początku. I jeszcze najważniejsze nie dodawaj do seta togo o czym Ci mówiłem bo możesz mieć konsekwencje a tego chyba nie chcesz No to tyle co do tego seta a tego nowego przesłucham w najbliższym czasie i jak nie zapomnę to ocenię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekTGK Napisano 13 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Hej a jakoś wyleciało mi to z głowy aby tobie przypomnieć to ale spoxik. A to wiem, że w jednym momencie wyszło jak wyszło ale zły deck był ustawiony i myślałem, że jest na drugim a tu na pierwszym wyszło. A wiem już nie będę tak postępował Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...