pavudj Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Potrzebuje pomocy, a mianowice musze kupic karte glownie do grania w radiu (8 kanałowa) bo zintegrowana nie wydala - mikrofon zbyt cicho(shure c607) oraz jak cos robie na konsoli to jest takie charakterystyczne burczenie . Prosze o jakies propozycje kart najlepiej creative cena tak do 150 zl z góry dzieki pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edd Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Potrzebuje pomocy, a mianowice musze kupic karte glownie do grania w radiu (8 kanałowa) bo zintegrowana nie wydala - mikrofon zbyt cicho(shure c607) oraz jak cos robie na konsoli to jest takie charakterystyczne burczenie . Prosze o jakies propozycje kart najlepiej creative cena tak do 150 zl z góry dzieki pozdrawiam ;] KLIK - myślę, że taka w zupełności Ci wystarczy.. jest w przystępnej cenie i dobra jakościowo pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavudj Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 (edytowane) spotkalem sie z opiniami ze X-Fi jest gorszy do radia od audigy takze czekam na dalsze wypowiedzi Edytowane 7 Kwiecień 2011 przez pawu93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavudj Napisano 11 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2011 re-up mógłby sie ktos jeszcze wypowiedziec? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hypnotic Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Audigy 1, Audigy 2 na starej dobrej konstrukcji - nie kupuj tej okrojonej masówki Audigy, która jest w ciągłej sprzedaży sklepowej. Polecam jedynkę: http://allegro.pl/sound-blaster-audigy-eax-advanced-hd-sb0090-fvat-i1540687903.html albo dwójkę: http://allegro.pl/karta-muzyczna-sound-blaster-audigy2-sb0350-i1551478684.html Miałem dwójkę dość długo i nigdy się nie zawiodłem, mikrofon ustawisz sobie bez problemu jak i podłączysz oraz skonfigurujesz każdy sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavudj Napisano 17 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2011 tylko kurcze na allegro sa same uzywane takie karty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:RuTeK:. Napisano 17 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2011 ja mam na sprzedanie karte zewnętrzną. jak coś to pisz na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hypnotic Napisano 18 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2011 tylko kurcze na allegro sa same uzywane takie karty Oczywiście, że używane - już ich od dawna nie produkują. Mimo tego polecam właśnie te karty niż nówkę która nie dorasta im do pięt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavudj Napisano 18 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2011 / można zamknąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...