Sanches Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 (edytowane) Witam mam dość dziwny problem z odtworzeniem muzyki.Dziś rano nagrałem set ale nie mogę go odtworzyć.Wszystko zrobiłem właściwie ale żaden program nie odpala.Proszę o pomoc za którą oczywiście dam + VDJ nigdy nie miałem problemu z odtworzeniem aż do dziś Edytowane 9 Kwiecień 2011 przez Sanches Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edd Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Jakim programem nagrales? i w jakim formacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La Crosse Napisano 11 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Moze na koncu w nazwie dodaj .mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virusek Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 pewnie jak w VDJ brałeś confing aby zmienić nazwę, usunąłeś na końcu " .mp3 ". Spróbuj dodać na końcu seta " .mp3 " (bez " oczywiście ) mam nadzieję że pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La Crosse Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 pewnie jak w VDJ brałeś confing aby zmienić nazwę, usunąłeś na końcu " .mp3 ". Spróbuj dodać na końcu seta " .mp3 " (bez " oczywiście ) mam nadzieję że pomoże Nie widziales mojej odpowiedzi wyzej ? Czy chciales zaswiecic ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...