Gość GRZYB3K Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 witam ;] mam problem w vdj bo gdy chce gadać przez mikro to nie słychać mojego głosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 ale ty nie słyszysz czy inni nie słyszą ? Jaki masz system operacyjny ? Ja muszę włączyć nasłuchiwanie aby mikrofon działał w shoutcastie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GRZYB3K Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 po prostu nagrywam muze na vdj i gadam przez mikro a potem jak to odtwarzam, to nie słychać żebym coś mówił microsoft windows XP home edition wersja 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 wersja vdj ? Zaznaczyłeś w ustawieniach mikrofon ? używasz asio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GRZYB3K Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 no właśnie ściągnąłem i mam na kompie i gdzie to wgl mam wsadzić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 (edytowane) no właśnie ściągnąłem i mam na kompie i gdzie to wgl mam wsadzić ?? dokładnie o co ci chodzi ? O mikrofon czy o asio ? Mikrofon ustawiasz w ustawieniach pierwsza zakładka wybierasz mikrofon. Masz wtyczkę mic_ctrl ? Edytowane 13 Kwiecień 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaccob Adlers Napisano 20 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2011 tez masz taka opcje w shoutcast'cie. '' push to talk '' zobacz czy dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...