Jaccob Adlers Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Witam! Jestem nowy na forum i może tutaj mi ktoś pomoże. No więc potrzebna mi rada co kupić na początek. Numark M2 czy lepiej Hercules e2. Wiem że taki temat już był ale potrzebuję więcej informacji o tych sprzętach i co się bardziej opłaca. Inni mówią '' kup numark'a potem sobie kupisz cd'ki '' a inni '' kupuj herculesa, dobry jest, kupuj i nie gadaj '' No ja już sam nie wiem :/.. Proszę was o Pomoc z góry dzięki wielkie. //Coreey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Von Boco Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 To pytanie w stylu... Kupić samochód czy motor? Poczytaj o kontrolerach, poczytaj o mixerach, rozważ to czego bd wymagał od sprzętu i czy po prostu po chwili sie nie wypalisz Ja mialem do czynienia z Herculesem, noi powiem Ci nie jest to złe, ale jednak jest pewien niedosyt... Na początek dobre, ale jezeli chcesz sie prawdziwie rozwijac to polecam jakis mixer, nie koniecznie M2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaccob Adlers Napisano 13 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 (edytowane) Rozumiem, ale co będzie mi potem brakowało e herculesie ?? No i czy jakiś inny mixer .. Bo zauważyłem że Hercules u mnie w kraju jest droższy od tego M2, tak naprawdę nie wiem co lepsze i nie mogę się zdecydować : / A w google nic nie piszą : / //edit W sumie się zastanowiłem.. Nie mam tyle kasy żeby kupić potem cd'ki bo takie kozak pioneery kosztują u mnie 300 funtów+, a mixer sam mi się nie przyda. Jak już będę bardziej zaawansowany to kupie rmx 20 i a potem jakieś pioneery. Dzięki Ci za pomoc. //coreey Edytowane 13 Kwiecień 2011 przez Coreey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...