Robaczek Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Roberto Angeles - Hard Beats #1 Waga : 83.43 MB Czas trwania : 01:00:45 Jakość : 192 kb/s Playlista: 1. Brennan Heart and the Prophet - Wake Up (Snooze Edit) 2. Isaac Vs D-Block & S-Te-Fan - Speed Of Sound 3. Zatox Vs. Headhunterz - Within Irreplaceable Musical Dimensions (Re-Hard Mash Up) 4. Ambassador Inc. - The Artist 5. Digital Punk & Profyler - Rock The Party 6. Noisecontrollers - Summer in the City (Part I) 7. Deepack vs D-Block and S-Te-Fan - Rock Diz 8. Francesco Zeta - Fairyland 9. Second Identity - Identify 10. Headhunterz & The Pitcher - The Little Saifam Bitch Mashup 11. Tanqo Vs Ramp - 2 Da Beat (Gia Remix) 12. Project One The Story Unfolds (Live Edit) 13. Pradera - Call On You (Original Mix) Niestety Hardy jeszcze nie chcą ze mną współpracować Przejścia robiłem na słuch (a mój słuch nie jest widać idealny ) bo Traktor żył własnymi bitami i nic się nie zgadzało i wyszło trochę koni Proszę o szczere opinie nie tylko te pozytywne Za każdą sensowną opinię dziękuję plusikiem Pozdrawiam Robaczek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sekator Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 na początku dwa słowa że hardstyle to nie jest moja ulubiona dziedzina powoli człowiek przyzwyczaja się do tych dźwięków przejście nr.1 płynne nr. 2 jak dla mnie troszkę za głośne - nr. 3 troszke nie w tempo, minimalnie ale jednak nr. 4 tak jak wcześniej wspomniałeś konie tutaj już wyraźnie słyszalne nr. 5 ,,dokrecane" aczkolwiek nie jest to błędem wyszło płynnie nr. 6 konie widoczne... nr. 7 troszkę za długo było ,,dokręcane" co nie zmienia ze jak dla mnie jest ok nr. 8 dwa vokale nakładane na siebie to jest błąd dalej wymiękłem(hardsytle) tak jak pisałeś bez ściemniania że było wszystko ok. w niektórych przejściach wyraźne konie, niektóre wręcz przeciwnie - wszystko płynnie, aż chce się słuchać. Muzycznie jak dla mnie ok - na jakieś imprezie taką muzyką byś mnie rozwalił btw. zapraszam do oceny mojego seta w tym dziale 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...