Gość Dj Adaamo Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 (edytowane) Witam to mój pierwszy set z gatunku(Electro/House) na radio party więc prosze o wyrozumiałość i zachencam do pobierania i komentowania http://www29.zippyshare.com/v/61926100/file.html Waga: 71.5mb Cas trwania: 52.06 min Server:zippyshare Edytowane 14 Kwiecień 2011 przez Dj Adaamo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komandos66 Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 No widzisz hehe no co do seta podoba sie jak najbardziej trochę popracować nad przejściami i będzie git majonez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sekator Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 (edytowane) set masakra sorry że to napisze ale jeszcze dłuuuuga droga przed tobą takie ogólne wskazówki na przyszłość to jeżeli jest set electro-house to wszystkie kawałki powinny trzymać klimat;trzymaj głośności aby jeden kawałek był w miarę tak samo głośny jak drugi ogólnie wiele do poprawy nie mówiąc o przejściach pzdr btw. zapraszam do oceny mojego seta w tym samym dziale Edytowane 14 Kwiecień 2011 przez sekator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dj Adaamo Napisano 15 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2011 set masakra sorry że to napisze ale jeszcze dłuuuuga droga przed tobą takie ogólne wskazówki na przyszłość to jeżeli jest set electro-house to wszystkie kawałki powinny trzymać klimat;trzymaj głośności aby jeden kawałek był w miarę tak samo głośny jak drugi ogólnie wiele do poprawy nie mówiąc o przejściach pzdr btw. zapraszam do oceny mojego seta w tym samym dziale sory ale nie zgodze się z twoją wypowiedzią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość VoyDee Napisano 15 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2011 z Sekatorem się zgadzam, jak grasz Electro/House to się go trzymaj , chyba ,że nie rozróżniasz gatunków muzyki. To zacznij od podstaw. Ćwicz Mix bo leżą podstawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...