Robaczek Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Roberto Angeles - Dubstep Beats #1 Waga : 79.67 MB Czas trwania : 00:58:00 Jakość : 192 kb/s Playlista: 1. Phetsta feat. Reija Lee - Run You Down 2. Jsaxton - That Sound 3. Adele - Rolling In The Deep (Damn You Mongolians Remix) 4. Skream & Example - Shot Yourself In The Foot Again 5. Robert Miles - Children (Blackmill Dubstep Remix) 6. Jason Falker - Only You (Zeds Dead Remix) 7. Nero - Guilt (VIP Mix) 8. Specimen A - Cold As Ice 9. Sidney Samson, Lady Bee - Shut up & Let It Go feat. Lady Bee (Bar 9 Remix) 10. Above & Beyond feat. Richard Bedford - Sun & Moon (Distance Remix) 11. Subvert - Everything 12. Antiserum & Dubsworth - Droid Prom 13. Kill Paris - Close Your Eyes Mój pierwszy set w stylu dubstep Zupełnie nie wiedziałem z jaką prędkością grać, jak zgrywać itp. dlatego mogło to wyjść różnie No ale przekonajcie się sami Zapraszam i miłego odsłuchu Proszę o szczere opinie nie tylko te pozytywne Za każdą sensowną opinię dziękuję plusikiem Pozdrawiam Robaczek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucus Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Plusik za nagranie! dzięki! :mikolaj: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pravy Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 (edytowane) Przeslucham i wroce z Editkiem No to tak na Dubstep sie nie znam ale wydaje mi sie ze wszystko razem ładnie brzmi ^^ Od strony muzycznej piosenki bardzo fajne Pracuj dalej Robercie Edytowane 17 Kwiecień 2011 przez Pravy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anula_ Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Synku podoba mi się to nutki wpadają w ucho ^^ technicznie się nie wypowiadam bo się nie znam ale wg mnie było git ^^ i ta nutka Skream & Example - Shot Yourself In The Foot Again 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Abu Aka Damianek Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 (edytowane) Wow, wreszcie coś nagrałeś w moich gustach. Wrócę tutaj z editem jutro po przesłuchaniu seta... #Edit Powiem Ci, że jak na Twojego pierwszego seta w takim gatunku, nie było źle myślałem, że będą koniec czy inne niedogodności, ale ku mojemu zdziwieniu nic takiego, nie usłyszałem i to mnie cieszy ogromnie. Muzycznie jak najbardziej zasługuje na ocenkę 9. Technicznie nie oceniam na razie. Pozdrawiam Abu Here. Edytowane 17 Kwiecień 2011 przez Abu Aka Damianek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...