Harnaś Napisano 17 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2011 Ciara ft Ludacris - Ride (Harnaś Remix)@Preview http://www.youtube.com/watch?v=34YNwB7w9yM serwer : YT Czas : 2.22 min 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śmietanka Napisano 17 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2011 No proszę rozwija nam się nowy remixer Jestem bardzo mile zaskoczona ! Mam nadzieję że teraz wszystkie stacje , kluby , będą grały Twój kawałek Życzę Ci tego z całego SERCA Ty wiesz o co chodzi Powodzenia Harnasiku ! Trzymam kciuki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Abu Aka Damianek Napisano 18 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Nie no po prostu jak usłyszałem ten urywek, to mnie zamurowało i właśnie o takie pierdyknięcie mi chodziło Harnaś, co wtedy Ci pisałem na gg. Pozdrawiam Abu Here. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:RuTeK:. Napisano 18 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2011 szacun, naprawde zajebioza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CrazyFreakPL Napisano 20 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2011 Fajne kawałek wpada w ucho:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniu11 Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 O widzę że ładnie się rozwijasz życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość norek23 Napisano 24 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2011 zarąbisty kawałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pjanoo Napisano 24 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Widzę już w klubie poleciało. Brawo, ładnie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GRZYB3K Napisano 24 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2011 a co tu pisać jak wszyscy mnie wyręczyli MeGa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość W3KU Napisano 26 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2011 Wpada w ucho. MEGA Miazga!!! âŤâŞ Więcej takich poproszę. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CrazyFreakPL Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 Kiedy będzie full?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrandRP Napisano 21 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2011 nie ma co wykręca suty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CrazyFreakPL Napisano 22 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2011 hehe a na jakim sofcie robisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 1 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2011 Tworzę w FL Studio , w niedługim czasie coś nowego ode mnie , tym razem będzie to orginal mix , czyli możecie spodziewać się mocnego kopnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MiSieX18 Napisano 25 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2011 WoW w FL Studio Bawiłem się tam... ale takie coś zrobić !!! Megaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DjTeen Napisano 11 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2011 Żeby takie coś zrobić, to trzeba mieć poprostu talent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...