â��PussyLoungeâ�� Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 (edytowane) http://www66.zippyshare.com/v/37339574/file.html 1.Showtek - We Live for the Music (Noisecontrollers Remix) 2.Zatox - The Noisemaker (Original Mix) 3.Noisecontrollers - Venom (Wildstylez Remix) 4.Activator - Lullaby 5.Wildstylez - No Time To Waste (Defqon.1 Anthem 2010) (Original Mix) 6.Headhunterz - The Sacrifice (Brennan Heart Remix) 7.Da Tweekaz - Hook My Mic Up 8.The Pitcher - Little Bitch 9.Headhunterz vs Wildstylez - Blame It On The Editz 10.D-Block & S-Te-Fan - Rockin Ur Mind 11.Da Tweekaz - Dna (Hardstyle Dna Anthem 2010) 12.Marcel Woods - The Bottle (Showtek Remix) miłego słuchania waga: 53.8 mb czas: 1h Edit by Robaczek 1. Koduj linki. 2. Brak danych (waga, czas trwania) Uzupełnij 1 raz wrzucałem set człowiek zawsze się uczy i ogólnie ciekawy set Edytowane 21 Kwiecień 2011 przez ★Domino★ 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koolorekk Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Lubię To ! Jak Dla mnie Bomba słucham 2 raz ;d Teraz jakoś Hs często Słucham wiec Lucek wiecej Takich Setów ! pozdro POZDRO pOzDrOOO koxie :* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razorr Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Jak zobaczyłem w linku słowo nu-style to sobie pomyślałem ze będzie no słabo, a tu zaskoczenie bo jak zobaczyłem trackliste już banan na twarzy, no i nuty sklejone całkiem porządnie oprócz pierwszego przejścia tam trochę nie wyszło, ale już wiem że trudno się skleja seta więc nie wybrzydzam Lucato solidny set jak dla mnie 8/10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucato Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Po świętach zapowiadam wam radosną niespodziankę ! Alleluja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robaczek Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Przesłuchałem już wczoraj ale jakoś wyleciało mi z głowy żeby coś napisać Tak więc muzycznie bardzo fajnie chociaż lżej No a technicznie się nie wypowiem bo sam wiesz co było nie tak chociaż te pierwsze koniki... albo dobra już nic nie mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucato Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Jakie pierwsze koniki? ;| Koniki pojawiły się dopiero mnij więcej przy Sacrifice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...