djpumba Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 RadioParty.pl ma zaszczyt zaprosić na IX Oficjalny zlot słuchaczy i prezenterow ktory odbędzie sie 11 CZERWCA w klubie 139 Śmigno k/Tarmowa Zapraszamy Was na największe klubowe Party na którym bedziecie mogli poznać naszych prezenterow oraz spotkac sie ze słuchaczmi. Moc muzycznych brzmień dostarczą Wam: Sala Techniczna: Lucas Fuerzo aka. W4nG Bit Holder Pumba Axis Stawiar Sala Dance: Morwa Martin Wstep od 18 lat. Start Imprezy godz 21 Koniec : nie przewidywany Ponadto istnieje mozliwość nocowania w tarnowie po zlocie za opłata 35 zł od osoby tam wiekszaść ekipy Radioparty.pl bedzie nocowała. Pokoje 3-4 osobowe Miejscie noclego to Hotel OHP ul Mościckiego 27 skad bedzie jechałautobus klubowy ktory zabierze party maniakow do klubu Prosze w temacie dotyczacym noclegu wpisywac sie kto bedzie chciał NAPEWNO NOCLEG http://forum.radioparty.pl/topic/48814-nocleg-na-ix-oficjalny-zlot-radiopartypl/ STRONA KLUBU www.139.pl MAPA DOJAZDU http://www.club139.pl/jak-dojechac.html Szczegoły dotyczace kosztu wstepu jak i inne sprawy organizacyjne odpowiednio w czasie 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creativo Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Piękny skład, nie spodziewałem się tego No houseowcy do dzieła ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Criss Sound Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Będzie czad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sikorski Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Już się nie mogę doczekać Zapowiada się meeeeeeega impreza Oczywiście z Morwą będę obecny także widzimy się w czerwcu Pozdrawiam Sikorski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bacius93 Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 No fajnie 10 dni mi braknie do 18 -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość konradoE2k Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 (edytowane) postaram się być baciek wejdziesz jako moja córka Edytowane 21 Kwiecień 2011 przez konradoE2k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quiilka Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 a mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@rio Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Już się nie mogę doczekać Zapowiada się meeeeeeega impreza :jupi:Oczywiście z Morwą będę obecny także widzimy się w czerwcu Pozdrawiam Sikorski. Ja też postaram się być, na 70 % się zobaczymy Miło będzie poznać mojego przyjaciela, który nagrywa prawie każdą moją audycje oraz Was wszystkich Zapowiada się meeegaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwianana Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 W sumie do Tarnowa daleko nie mam, ale w tym czasie bd mieć sesję także tego, się zobaczy jak to wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Córka Diabła Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 (edytowane) No mimo iż to terminy egzaminów jak obiecałam jednej Pani Zjawię się chociaż nawet na te 2 h Pozdrawiam p.S W końcu to mój ukochany club będzie zayebiście Edy jak do tego na koniec zagra to Edytowane 21 Kwiecień 2011 przez Monia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Petrus_ Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 miałem być, ale wygląda na to że mnie jednak nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virusek Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 cholera miałem być na tym zlocie ale 18-nastkę mam dopiero we wrześniu więc odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość konradoE2k Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 (edytowane) więc jak Was będzie więcej pod 18tką to może się uda byście weszli albo tymczasowy dowód i jakoś przejdzie ;d niech się szef wypowie znaczy Edy Edytowane 21 Kwiecień 2011 przez konradoE2k 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virusek Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 no dowód tymczasowy to mam tylko że zdjęcie z podstawówki ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Córka Diabła Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Tak dokładnie zawsze można dojść do porozumienia Kwestia tylko podania tych osób by mieli zaznaczone w clubie oczywiście dokumenciki musowo muszą byc tymczasowy dowód najlepszy Będzie dobrze musi być 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojdy Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Bede na 90 % \O/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Córka Diabła Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 no dowód tymczasowy to mam tylko że zdjęcie z podstawówki ;x To mało ważna rzecz ze z podstawówki podobienstwo by bylo i lajt nie ma co sie denerwowac sporo czasu jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drake Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Hmm, a będzie wódka? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj Morwa Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Ej ja też będę Cieszycie się nie ? hahahahaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bacius93 Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 czyli rozumiem wchodze jakos i zero alko ? no to dziekuje bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Petrus_ Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Ej ja też będę Cieszycie się nie ? hahahahaa a tak strasznie chce sobie zdjęcie z Morwą zrobić więc chyba przyjadę haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj Morwa Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Drake pewnie że będzie z power drinkeim hahahaha Coś Ci to przypomina ?? PS. Teraz nie ma bata nie idziemy na piechotę !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaLi Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Łooo sie biba szykuje juz nie moge sie doczekac ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Criss Sound Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Kto śpi ze mną w pokoju ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Córka Diabła Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Drake pewnie że będzie z power drinkeim hahahaha Coś Ci to przypomina ?? PS. Teraz nie ma bata nie idziemy na piechotę Grzesiu ten club ma do siebie to ze ma tanie taxówki i własny autobus więc nie martw się na zapas to nie srinerdżi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PavelT Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Też będę Szkoda tylko ze scena house tylko bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StawiaR Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Mocny zlot Pierwszy taki, do zobaczenia i niech house się niesie http://www.youtube.com/watch?v=z5aEWQeVbyc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwianana Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Nie wiem jak wam , ale mi nie działa link do dojazdu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sikorski Napisano 21 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Nie wiem jak wam , ale mi nie działa link do dojazdu Mi otwiera się normalnie, może to zależy od przeglądarki u mnie w operze normalnie hula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dj_Martin Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Ja przybędę z drobną ekipą Także do zobaczyska wszystkim! P.S. Po raz kolejny Line Up nie jest ustawiony pod osoby które są "Ikonami" naszego radia. Nie mówię tu o sobie bo mi tam na tym nie zależy ale moim zdaniem trochę nie ten skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...