TiMi 9 Zgłoś Napisano 19 Maj 2011 Morwa ze mna sie nie napijesz!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaLi 1103 Zgłoś Napisano 19 Maj 2011 ojojoj trzeba odliczac dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dj Morwa 45 Zgłoś Napisano 19 Maj 2011 No dobra co jak co ale z Braciakiem to muszę się napić ! Przydało by się coś na stronie albo zegar czy też jakiś baner z reklamą zlotu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StawiaR 31 Zgłoś Napisano 19 Maj 2011 Morwa, czemu tutaj taki temat rozwijasz.... Na tajnym, lub do techników. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Criss Sound 34 Zgłoś Napisano 20 Maj 2011 22 dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natashaa 17 Zgłoś Napisano 20 Maj 2011 Jak by tylko ktoś pojechał ze mną to bym się wybrała jak najbardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaLi 1103 Zgłoś Napisano 20 Maj 2011 a to samej nie mozna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DJ Fresh Zgłoś Napisano 20 Maj 2011 Jak by tylko ktoś pojechał ze mną to bym się wybrała jak najbardziej Skąd jesteś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natashaa 17 Zgłoś Napisano 20 Maj 2011 Jakoś samej to tak źle troszke.. jestem ok 70 km od Rzeszowa Jeszcze zobacze co się da zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Córka Diabła 50 Zgłoś Napisano 20 Maj 2011 Natasza z Rzeszowa do Dębicy i ja Cię zabiorę nie ma najmniejszego problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natashaa 17 Zgłoś Napisano 20 Maj 2011 (edytowane) Edytowane 8 Czerwiec 2011 przez Natashaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dj Morwa 45 Zgłoś Napisano 20 Maj 2011 Monia a wpadniesz po mnie do Jeleniej Góry ? Akurat po drodze x D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Córka Diabła 50 Zgłoś Napisano 20 Maj 2011 Hahaha Grzesiu wybacz Ale nie mam w naturze opcji wpadania Masz tam swoje wielbicielki one Cię zabiora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dj Morwa 45 Zgłoś Napisano 20 Maj 2011 Mówisz o Kaniqu ? No właśnie on też nie ma jak nas zabrać także możesz po nas przyjechać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CHeeT@H 0 Zgłoś Napisano 20 Maj 2011 Dajcie znać jeśli ktoś jedzie z poznania/torunia/olsztyna i ma miejsce w samochodzie to się wybiore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Virusek 137 Zgłoś Napisano 20 Maj 2011 a właśnie może ktoś jedzie samochodem z okolic Lublina? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Barteez_RP Zgłoś Napisano 20 Maj 2011 Będzie to moja pierwsza Oficjalna obecność jeżeli chodzi o Zloty RP i już czuję, że będzie meega Grubo. Nic tylko odliczać ostatnie Dni do tego wydarzenia Tak więc Do zobaczyska Wszystkim. P.S. A ty Morwa od %%% się nie wywiniesz hehe Zresztą tak jak każdy inny obecny na Zlocie. Także czekamy na Wysokie --->> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djpumba 109 Zgłoś Napisano 21 Maj 2011 ostrzegam jakiekolwiek proby upicia mnie wam nie wyjda:) predzej wy polegniecie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Barteez_RP Zgłoś Napisano 21 Maj 2011 Ok Pumba to wszyscy robimy sparing Niech wytrwają Najlepsi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Criss Sound 34 Zgłoś Napisano 21 Maj 2011 Zmierzymy sie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość damian1423 Zgłoś Napisano 21 Maj 2011 siema ile trzeba będzie zapłacić za wstęp na imprezkę do 139? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość konradoE2k Zgłoś Napisano 21 Maj 2011 haha ale zawsze Ci co najwięcej mówia przed to najpierw polegają ;d więc lepiej szykujcie organy a nie gadajcie xDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Córka Diabła 50 Zgłoś Napisano 21 Maj 2011 udanego picia obyscie mieli sile na mecz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paver 68 Zgłoś Napisano 22 Maj 2011 A jam pytanie odnoście tych transmisji bo pisze że będzie transmisja ale z sali technicznej czy dance bo ja np chciałbym posłuchać też transmisji z sali dance jak by było można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dj_Martin Zgłoś Napisano 22 Maj 2011 Ja będę jechać tą trasą: Warszawa - Radom - Starachowice - Dąbrowa Tarnowska - Tarnów Mam 2 miejsca wolne więc kontakt znacie. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Adrienko93 Zgłoś Napisano 22 Maj 2011 Fajnie, fajnie ;D Bawcie się dobrze PartyManiacy Mnie niestety nie bd W wakacje coś zorganizujcie, to przyjadę ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość konradoE2k Zgłoś Napisano 22 Maj 2011 to juz praktycznie wakacje ;d a dobrze bedzie napewno ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Princ3ssa Zgłoś Napisano 22 Maj 2011 Będzie się działo ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nepster 13 Zgłoś Napisano 22 Maj 2011 A ja co roku (albo i częściej) zastanawiam się, czy może by się wybrać na tego typu zorganizowaną imprezę. I co roku (albo i częściej) końcowa odpowiedź brzmi tak samo. Także tego. Miłej zabawy życzę bez nadużywania alkoholu bardziej, niż wymagają tego przyjęte i obowiązujące w społeczności RP zasady. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DjW4nG 42 Zgłoś Napisano 22 Maj 2011 ostrzegam jakiekolwiek proby upicia mnie wam nie wyjda:) predzej wy polegniecie:) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach