Danes Napisano 22 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2011 MatthĂŤw & Daniel Amelai @ Pure Trance EP. 005 2011-04-22 Gatunek: Vocal Trance Długość: 00:59:32 Jakość: VBR MP3 Waga: 87.9 MB Tracklist MatthĂŤw: 01. Nadia Ali - Rapture (Tristan Garner Elevation Remix) 02. Faithless - Not Going Home (Eric Prydz Remix) 03. Arnej feat Sally Saifi - Free Of You (Arnej Club Mix) 04. Origene - Sanctuary (Arnej Club Mix) 05. Above & Beyond feat Ashley Tomberlin - Can't Sleep (Super8 & Tab Remix) 06. ID - ID Daniel Amelai: 01. Gareth Emery ft. Lucy Saunders - Sanctuary (Giuseppe Ottaviani Remix) 02. George Acosta feat Kate Walsh - Nite Time (Original Mix) 03. Filo & Peri - This Night (Max Graham Remix) 04. Mark Sherry feat. Sharone - I Will Find You (Indecent Noise Remix) Download: http://www63.zippyshare.com/v/26146563/file.html PS. Ahaa.. Danes = Daniel Amelai 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razorr Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Mimo iż to jest Vocal Trance to Danes podesłał mi linka żebym sobie odsłuchał Od razu pisze że moja opinia nie będzie dużo warta z tego względu że ja się nie znam na tym gatunku. Dowodem tego jest że już po pierwszym przejściu że tak powiem... nie zauważyłem go Poważnie słucham i tak jakby nie odróżniłem dwóch nut Jeśli chodzi o dział muzyczny to tutaj też dużo nie mogę powiedzieć bo się nie znam, i mogę jedynie powiedzieć że te nuty są całkiem przyjemne dla ucha tylko że dla mnie ten bass jest słaby i wolne one są dlatego trochę mnie to aż tak nie ruszyło, ale tak jak pisałem wcześniej to nie moja działka także moich słów nie bierzcie aż tak na serio PS. 4 nuty w 30 minut? WTF? to już dłuższych nie było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robaczek Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Danes i Trance nie no muszę to przesłuchać tym bardziej że po tl zapowiada się nawet ciekawie ^^ wrócę z editem. Edit Nie spodziewałem się że Danes zagrałby Trance bo tylko Core'y i Dark'i mi się z nim kojarzą Ogólnie całość mi się podobała ale jednak muzycznie bardziej podeszła mi jednak część Danesa Bardziej "latająca" i wszystkie nuty znałem Chociaż Pitek za Free of You i Right Back masz półtora plusa bo Right Back tylko w orginale u mnie A technicznie nie będę nic pisał bo sami wiecie chociaż według mnie to u Danesa trochę za późno były przejścia ale no ja się nie znam PS. Razor nuty po 8/9 a nawet 10 min to normalka w Trance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danes Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Danes i Trance Danes + Trance = Daniel Amelai Nie spodziewałem się że Danes zagrałby Trance bo tylko Core'y i Dark'i mi się z nim kojarzą Ee.. Fakt faktem Trance i Progressive Trance mnie nudzą trochę, ale Vocale? <3 Vocale zawsze lubiłem <3 I Uplifting tez ujdzie Ogólnie całość mi się podobała ale jednak muzycznie bardziej podeszła mi jednak część Danesa Bardziej "latająca" i wszystkie nuty znałem Baaad Matthew ;< Matthew też dobrze zagrał I podpierniczył mi wał, Can't Sleep ja chciałem zagrać ;< Wrrrr.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojdy Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Bardzo fajna kompilacja Matthew i Daniel Amelai aka Danes Pitek powinnienes czesciej angazowac inne osoby do swoich setow bo naprawde fajnie ty wychodzi Na temat seta nie bede duzo gadał bo były saaame Vocale <3 ktore poprostu loffciam <3 Bardziej w moj gust wpadły traczki od Matthewa ale Danes grubo zaczołes Wiecej takich Vocalowych setow bym chciał w waszym wykonaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adriano Vegas Napisano 24 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Pitek jak zawsze na poziomie. Can't sleeeeeep!! Danes też w porządku. Sanctuary \O/ i piękny vocal Audrey w This Night Podobało mnie się to, tak powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AneĆ Napisano 24 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Vocal trance i mam kisielek uwielbiam <33 ładne dziecko razem stworzyliście chłopcy cudne nuty świetnie dobrane i zgrane Mleko grający vocal trance- sama przyjemność ze słuchania ! Sanctuaryyyy I will find you Mam nadzieję, że nie jest to wasze ostatnie wspólne dzieło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szati Napisano 27 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2011 w podróży ze słuchawkami wpajałam wasze transowe wyczyny i powiem Wam nieźle mnie ukoiły po niedzielno/poniedziałkowych wyczynach w clubie! taki magiczny treans w wykonaniu Matthew'a no i Daniel'a Amelai bombastycznie, ihaa \o/ mryyyy btw. 4 nuty ale jakie wokalistyczne ... agy uwielbiam! This Night <3 @eidt u Matthew'a również piękne wokale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...