LehoS Napisano 24 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Siemka Mam wielka przyjemność zaprezentować Wam mojego nowego secika, w innych klimatach niż zwykle gram i słucham Nagrałem go gdyż pijany zając i nażarty kogut mi kazali Zagrozili mi że jak takiego secika nie nagram to mi obetną to co najważniejsze W seciku może być kilka podknięć, wynikających z faktu że nie gram takiego stylu na co dzień. Liczę na szczere opinie dotyczące techniki jak i muzyki Kurnik - zippyshare.com Ilość jaj - 44,7 MB Czas znoszenia - 00:52:10 http://www64.zippyshare.com/v/33911793/file.html Wesołych świąt. Uważajcie na tych dwoje skurczybyków 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pjanoo Napisano 24 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Bardzo fajny secik, ładnie wyszło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fudal Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Dokładnie tak. Mi też się podobał bardzo, mimo tego, że te ostatnie nuteczki są trochę nie w moim stylu. Czekam na więcej Lehos'iu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DeLpan Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Mi też się podobał bardzo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrandRP Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Komercja jak najbardziej. Sun is Up, Take over Control itp. Pozdro ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniu11 Napisano 27 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2011 Technicznie bez większych zastrzeżeń Co do nutek to słychać że nie orientujesz się w komercji tu masz - ale końcówka zacna była moc i o to chodzi Za całość 8,5/10 Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomesz Napisano 12 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2011 Secik przyjemny dla ucha PLUSIK w Twoją stronę Jeśli można to prosiłbym o playlistę na PW Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gostom175 Napisano 13 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2011 Komercyje ale fajnie, podoba mi sie:) szczegolnie koncowka, uwielbiam takie kosiary:) jak mozna to prosil byl playliste na pw pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...