Gość Because1617 Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Hej. Mam problem z reloopem rmx 20 a dokładniej z mikrofonem. otóż podpinam wejście od mikrofonu pod mikser pod MIC ii nic nie słysze ani jak gram na pinotv ani jak na virtualu.. co jest.? pomóżcie.!! a gdy podpinam pod kompa wgl nie idzie .. mikrofon działał i napewno działa gdyż jak podłączam go pod mikser migają ikonki jak mówie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pjanoo Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 W regulacji masz wyciszone pewnie, sprawdź to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrandRP Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Musisz sprawdzić konfigurację shoutcasta i zobaczyc czy mikrofon jest podgłoszony. Oby to było to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Because1617 Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Musisz sprawdzić konfigurację shoutcasta i zobaczyc czy mikrofon jest podgłoszony. Oby to było to to na pinotv.pl ma sie shoutcasta.? ;// pomóz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dj Nilus Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 (edytowane) Nie ma się. Ona wyraźnie napisała że ma podpięty pod mikser. Nie opowiadajcie bajek. Tak jak ci mówiłem nie słychać bo masz 1 channel podpięty ,a żeby mikrofon było słychać musisz mieć ten na którym chcesz mówić mieć przełączonego z line na phono. Ale jak masz jeden channel to muzyki w tym czasie nie będzie wgl słychać i jakościowo to będzie wychodziło do bani. Tyle mam do powiedzenia ,kup chinche za 10zł i będzie gitara !! Ps: Mam nadzieję że nie masz mikrofonu od komputera Edytowane 28 Kwiecień 2011 przez Dj Nilus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dj Diablo Napisano 16 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2011 Są 2 wyjścia. Albo nie podgłośniłeś mikrofonu, albo nie podłączyłeś rec z mixera pod line in w kompie... Mam ten sam mixer, powiedz dokładnie jak masz podłączone wszystko, coś poradzimy O jaa ale odkop :X sry nie zauważyłem daty ;d Może się jeszcze autor odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...