Gość SoundFreak Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 House Party Vol 1 Zapraszam wszystkich do osłuchania mojego najnowszego seta, powinien przypaść do gustu, dobre housowe brzmienie więc każdy house maniak powinien znaleźć coś dla siebie! Waga: 134MB Czas: 117:29 Jakość: 160kbps Gatunek: House http://soundcloud.com/mikeede/house-party-vol-1 Edit by Robaczek 1. Brak daty w tytule tematu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:RuTeK:. Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 Jak dla mnie bardzo fajny housik A przejścia są w miare, mogą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creativo Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 Będę edytował na bierząco podczas słuchania Póki co fajnie muzycznie, pierwsze przejście konie lekkie. Drugie przejście też konie, słabo technicznie póki co. Nie dokręcasz tego. W 22min było w miarę, równo ale ciut za późno przejście i tak zamuliło. 35min nadgoniłeś i było nie najgorzej. Ok myślałem, ze set ma godzine, nie będę każdego przejścia komentował. Muzycznie ma być tak częściej na forum A technicznie do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...