Gość DjGumA Napisano 15 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2011 Witam nagralem sobie plyte mp3 do radia sony cdx r3300 nagralem tak jak widac na poniższych zdjeciach . nagrywalem z predkoscia 16x i 24 x i jesli włożę płyte do radia to ścina muzyka[tak jak by cofa i zachwile inny moment utworu leci . tak jak by jeden utwór podwójnie] co moze byc przyczyna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrandRP Napisano 17 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2011 nagrywaj w Nero najlepiej. i nagrywaj z prędkością podaną na płycie CD/DVD np 52x lub tam inne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SojkaPL Napisano 17 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2011 Z Nero się zgodzę, najlepszy do wypalania płytek według mnie Ale co do prędkości to już się nie zgadzam. CD najlepiej nagrywać z możliwie jak najmniejszą prędkością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrandRP Napisano 17 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2011 (edytowane) Z Nero się zgodzę, najlepszy do wypalania płytek według mnie Ale co do prędkości to już się nie zgadzam. CD najlepiej nagrywać z możliwie jak najmniejszą prędkością Zależy do czego płyta ma być przeznaczona Jeśli chodzi o płyty do cd'ków to jak najbardziej jak najmniejsza , ale do wieży to już chyba takiego znaczenia mieć nie będzie Edytowane 17 Maj 2011 przez dj Brand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La Crosse Napisano 18 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2011 Panowie a co on używa jak nie NERO ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrandRP Napisano 18 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2011 Panowie a co on używa jak nie NERO ? Jakieś dziwne te Nero Jego jest NeroStartSmart Premium jest dobra, a ta wersja to nawet nie wiem co to za wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...