jotmen Napisano 19 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2011 (edytowane) CZAS CAŁKOWITY: 01:02:09 GATUNEK: Electro house DATA WYDANIA: 19.05.2011 FORMAT: mp3 JAKOŚĆ: 320 kb/s â 44kHz Stereo ROZMIAR: 142 MB Sprzęt/Program: numark MIXTRACK + Virtual Dj Tracklista: 1. Hypster - The Uprising (Original Mix) 2. Christian Cambas - The Robospanker (Original Club Mix) 3. Afrojack vs. Eurythmics - Sweet Replica Dreams (Ken Loi Mashup) 4. R3hab - The Bottle Song (Original Mix) 5. Chris Brown La Fuente - Yeah 3x (La Rique Lovado`s Bang Bang Bootleg) 6. LMFAO feat Tino Cochino - Party Rock Anthem 7. Chris Brown feat. Benny Benassi - Beautiful People (Felix Cartal Club Remix) 8. Justin Timberlake - Sexy Back Riddim (Laidback Luke Bootleg) 9. Autoerotique - Turn Up The Volume 10. Gregori Klosman - Bombata (Original Mix) 11. Turbo P - Jackin (Original Mix) 12. Mason - Runaway - Hatiras Remix 13. ISquare - Hey Sexy Lady (Laidback Luke Remix) 14. Joe Maker - Minimal Happiness (Original Mix) 15. Starjackers - Something's Happening (Calvertron Remix) http://www3.zippyshare.com/v/25077634/file.html Lub Edytowane 19 Maj 2011 przez jotmen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gostom175 Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 Moze ja tylko muzycznie Prawdziwy electro-house a nie jakies clubowo popowe brzmienia i to mi sie podoba:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasieńkaFankaGreena. Napisano 23 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2011 O jaka niespodzianka, dawno niczego nie wrzucałeś ;> Szkoda, bo "sklejasz" naprawdę dobre sety Niemniej jednak, jak zwykle, opłacało się czekać tyle czasu i nawet pojawiła się moja dutch'owa perełka Od strony muzycznej set bardzo dobry, przyjemne tracki, co powoduje, że chce się po prostu słuchać ;p Natomiast jeśli chodzi o stronę techniczną, to niech Cie ocenią perfekcjoniści PS Zasysam, bo nie wiadomo, kiedy znów coś wrzucisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotmen Napisano 26 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2011 Oczywiście dzięki za opinię Nazbierało się trochę nutek oraz znalazło się nieco czasu więc trza było coś skleić Na forum zapomniałem zapodać seta w gatunku progressive house, więc zapodaję link do strony.... A co do gatunków to w kolejce są jeszcze do zrobienia: 1. Trance 2. House Tranc'owy set niebawem (mój pierwszy:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...