kamil10 Napisano 28 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2011 Siemanko mam mały problem siedzę u kumpla i nie mogę podłączyć , skonfigurować mixera Numark DM 950 Usb , po podłączeniu komputer odczytuje mi tylko 1 kartę jedno USB Audio Codec a nie jak powinno 2 . A więc moje pytanie w czym tkwi problem i jak go rozwiązacć.Karta dźwiękowa która jest ba tym komputerze C Media CPI Audio Device. Za pomoc z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:RuTeK:. Napisano 28 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2011 Może problem polega na tym że te 2 karty mają takie same sterowniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:RuTeK:. Napisano 28 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2011 Może problem polega na tym że te 2 karty mają takie same sterowniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrick Dewell Napisano 28 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2011 Sprawdz dobrze w panelu sterowania i zapytam dla pewnosci czy masz dwa kablone podlaczone dobrze? Jesli tak to je zamien i zobacz czy cos to da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...