Gość FatalitySix Napisano 12 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2011 Witam! Chciałbym zaprezentować mój wakacyjny set. Był robiony dla koleżanki Ewy, po odsłuchu stwierdziła że jest tak zaje*isty że mam go udostępnić wszystkim A więc jako że jestem biernym słuchaczem Radia Party udostępniam wam go w tym temacie. Proszę o oceny, krytykę co zmienić w moich setach, czy się podoba czy nie. Mile widziane plusy i minusy. Na forum jestem pod nickiem FatalitySix a ogólnie jako DJ Ryba lecz taki nick jest zajęty na forum. Set w jakości 320kb/s Długość: 1 godzina 12 minut Waga: 165MB http://www31.zippyshare.com/v/56219144/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek3589 Napisano 12 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2011 Fajny Aczkolwiek mam pytanie dlaczego on az 165 mega ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DJMads Napisano 12 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2011 bardzo slaby set. przejscia w zlym momencie. szkoda ze grasz na vdj z sync'iem. staraj sie zgrywac na odsluch a nie na bpm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FatalitySix Napisano 12 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2011 165 MB bo w 320kb/s, także dziękuję za krytykę no ten set jeszcze w VDJ bo czekam na Numarka zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DJMads Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 ej Ryba ja tez kupuje zestaw reloopa. mieszkasz pod przasnyszem. muliszkam niedaleko razem pocwiczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FatalitySix Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Pod Przasnyszem? oo to super Napisz na moje GG 8971866 to się dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tropik250 Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Bardzo fajny secik. Liczę na więcej Twoich setów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...