Gość Sudziok Napisano 24 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2011 Witam wszystkich Serdecznie , Wakacje właśnie się zaczynają niedługo pogoda powinna się poprawić i będzie w pompke ;P Tak Sobie myślę , wszystkie spotkania dookoła Polski , słucham was już chyba ponad rok ale niestety z powodu braku prawka nie byłem na żadnym spotkaniu :/ , Może tak w Centralnej Polsce by się spotkanie zrobiło , czy nie chcieli byścię przyjechać do Gado i Cali ?? Proszę o wypowiadanie się na ten temat , dobrze by było zrobić w lipcu.... Pozdrawiam Marus. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaLi Napisano 24 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2011 spoko jak cos sie uda jestem za i bede )) pewnie bedzie gado stawiar ... Ekler ... łódzkie rulezzz czekam na konkrety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juniorsky Napisano 24 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2011 a może i ja bym też zawitał , wszystko do dogadania no i u mnie tylko weekendy wchodzą w grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogus Napisano 24 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2011 jak bylby dogodny termin, rowniez zawitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sudziok Napisano 24 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2011 No jak by coś z tego było to bym od siebie wziął na spotkanie T4J (Team Four Jumper -JumpStyle) to by mały pokazik zrobili i by było miło ;D czekamy na więcej chętnych ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaankes Napisano 24 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2011 Bardzo chętnie się zjawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadiQ Napisano 24 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2011 Kiedy i gdzie? Jako łodziak postaram się zawitać jeśli będę mógl tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eklerek Napisano 24 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2011 Również czekam na konkrety. W tym roku wakacje zapracowane to też tylko weekendy wchodzą w gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StawiaR Napisano 25 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2011 Przyjadę Dajcie info kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2011 Bym się zjawił bo mam do łodzi z 50km ale mój wiek na to nie pozwala ;x Może za rok lub dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych3113 Napisano 25 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2011 bym z chęcią sie wybrał bo mam nie całe 50km do łodzi no ale jeszcze troche za wcześnie ; / może za jakieś 2 lata jak bedzie prawko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sudziok Napisano 25 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2011 JA bym proponował 23 lub 30 Lipca (Soboty) ale czy ja wiem czy koniecznie łódź , ja dałem tylko pomysł niech wszyscy piszą gdzie kiedy i jak by im pasowało ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eklerek Napisano 25 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2011 Dla mnie to boga byc pabianice, lodz, zgierz, konstantynow.. cokolwiek. Jestem mobilny da rade dojechac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadiQ Napisano 25 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2011 23 i 30 juz mnie nie ma w Łodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eklerek Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Zeby nie było niech każdy wpisze termin jaki mu pasuje i sie zgadamy jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaankes Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Mi Pasuje każdego dnia Jestem z Łowicza wiec mam jakieś 50km do łodzi i dojadę sobie busem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadiQ Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Mi pasuje codziennie jakoś do 20 lipca. Później pić nie mogę bo 22 w nocy jadę nad morze A wolałbym nie mieć promili ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebastian641 Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Ja też bym się zjawił. A może byśmy się dogadali z klubem Bingo Idzikowice i tam zrobilibyśmy taki mini zlot? Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sudziok Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 sebastian641 jeżeli tylko masz takie wtyki ;] to ja również bym był za tylko jeszcze do adminów czy do kogoś żeby reklame zrobili i na forum zamieścili ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaankes Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Nie róbmy z tego mini zlotu... Moim zdaniem spotkanie integracyjne starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadiQ Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Jestem tego samego zdania co Yaankes. Zlot niedawno był. A reklamowac i promowac spotkanie, na które przyjdzie 15 osób to też bez sensu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eklerek Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Mi pasuje codziennie jakoś do 20 lipca. Później pić nie mogę bo 22 w nocy jadę nad morze A wolałbym nie mieć promili ;D Również nad morze wyjeżdżam, max do 16stego mogę wpaść. 16 w nocy wyjeżdżam także też pić ew. nie będę. Trudne życie kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość radiopartymaniak Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 mi to pasi bo od 14 do 20 moze będe w łodzi ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadiQ Napisano 27 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2011 No to spotkajmy się w piątek 15 lub w sobote 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sudziok Napisano 27 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) To jeżeli pasuje to 15 Lipca Wyznaczona Data bo też 16 mam 18-stke dla rodziny to ... Więc ktoś jakoś kogoś o tym poinformuje czy jak bo widze że jak na razie to z 6 osób jest , może chociaż ktoś na audycji powie ... czy jak ? Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez Sudziok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cube88 Napisano 27 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2011 dajcie znać dokładnie kiedy a może sie zjawie równiez fajnie by było znowu kilka osób poznać mimo że mam nie co dalej niż Wy wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gado Napisano 27 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2011 ja nie widze problemu tylko pisac mi kiedy i jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sudziok Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Więc 15 Lipca , może gdzieś nad Zalewem Sulejowskim ? , jakieś ognisko może grill ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eklerek Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Mi pasuje. EDIT: z tym, że 15 to piątek, nie wiem o której wrócę z roboty, na pewno po 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sudziok Napisano 30 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Spokojnie to pod wieczór , jeżeli nawet będziecie chcieli bo w nocy to ciężko wrucić to możemy pod namioty na nocke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...