kluku Napisano 30 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2011 (edytowane) Virtual Dj Pro 5.2 Link do pobrania: KLIK SKÓRKA VDJ USTAWIENIA: Ustawienia VDJ do grania z mikrofonem zaznaczone "czerwono" włączamy VDJ następnie zakładka RECORD->RECORD AUDIO->CONFIG-> i ustawiamy jak na zdj REGULACJA GŁOŚNOŚCI: to co zaznaczone na "czerwono" zaznaczasz PTASZKIEM i mikrofon jest wyłączony jak odznaczasz to włączony na Vdj faderem zaznaczone "czerwono" sciszasz muzyke i mowisz do woli. No to chyba wytłumaczyłem Myślę że pomogłem tym którzy nie wiedzą jak ustawić i jak grać dobrze przez mikro aby nie było słychać co robią w czasie audycji radiowych PS: Prosił bym o przypięcie tematu Edytowane 20 Październik 2011 przez Dj Kluku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paver Napisano 30 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Dobry poradnik Klubu napewno to wielu kolegom naszym pomorze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fudal Napisano 30 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Jak zrobisz turtorial dla vdj7 to podepnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluku Napisano 30 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Jak będę miał więcej czasu to spróbuję i jak bd działało pokombinuję jak się uda to oczywiście wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BENNY96 Napisano 30 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Mozna prosić o poradnik jak zrobic mikro w VDJ 7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluku Napisano 30 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2011 a próbowaliście takim sposobem jak w 5.2 ? czy zadziała bo wiem że w innych wersjach tak działa to może w 7 a jak nie to jak będe miał czas to pokombinuję i jakoś może to rozgryze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BENNY96 Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 W VDJ 7 nie ma w Record wyboru czy z mikro czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluku Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 (edytowane) No a jak mówisz do mikro to słychać w VDJ 7?? nagraj seta z mikro i podaj mi go Edytowane 1 Lipiec 2011 przez Dj Kluku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BENNY96 Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 Ani w mikro pod kontroler , ale w mikro pod kompa nie slychac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluku Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 oj to ja nie wiem to ten VDJ 7 taki aż złom ? Polecam tą wersję która jest na górze naprawdę polecam daję rade i w radiu i w zabawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek3589 Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 Ja proponuje virtuala 6 i tam powinno Ci wszystko dzialac tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluku Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2011 LINK DO POBRANIA NA GÓRZE do wersji 5.2 polecam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BENNY96 Napisano 2 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2011 Ale kontoler nie działa w 5.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluku Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2011 jak nie dziala?? musi ponieważ dużo osob ma kontrolery i starsze wersje vdja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farey Napisano 2 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2011 ps do kontrolera wersja 6.0.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluku Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2011 (edytowane) to pobierz tą wersje Edytowane 19 Listopad 2011 przez Dj Kluku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BHouse Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Dałoby radę podrzucić na PW link do tej skórki Pioneera? I najlepiej gdzie wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Kowal_ Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 pod 7 da rade podpiac mikrofon ale musisz miec ustawienia assio al v2 albo v4 one same sie instaluja dzis wam wkrece : ) jak zrobic ale wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluku Napisano 7 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Link do pobrania SKÓRKI na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość reex Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 bardzo mi pomogles ! wielkie dzieki. jak bedzie dostepna nowsza wersja, i bedziesz ją posiadal to daj mi znac ; ) gg: 9294549 tel: 791767577 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluku Napisano 15 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 bardzo mi pomogles ! wielkie dzieki. jak bedzie dostepna nowsza wersja, i bedziesz ją posiadal to daj mi znac ; ) gg: 9294549 tel: 791767577 Są nowsze wersje ale ja mam je gdzieś, dla mnie jest ta najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wheit. Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2011 a ja tego szukam miesiąc dzięki wielkie! PLUS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość djmiodexx Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Niezle ;p Mlodym sie napewno przyda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluku Napisano 12 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2012 (edytowane) Jeszcze raz pytam czy ktoś podepnie ten temat ??? z góry dzięki Edytowane 12 Maj 2012 przez Dj Kluku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wąsik123 Napisano 3 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2012 A spróbujesz to na Windows 7 ??? niż na Windows XP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertico Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 Podeśle ktoś link do tej skórki ? Bo link nie działa : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluku Napisano 31 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Łapcie jeszcze raz skórkę http://www57.zippyshare.com/v/63043341/file.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...