Sanches Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Witam mam problem z nagraniem setu z miksera.Mikser podłączony pod wyjście line pod PC(niebieskie)"mikser" w pc ma wszystkie wskaźniki na maksimum i tak na AudaCity nie słychać nic mimo że jakiś czas temu w ten sposób nagrywałem sety bez najmniejszego problemu.Sprawdzałem kabel działa,prawidłowo podpięty wszystkie możliwości sprawdziłem tak mi sie zdaje ale chyba coś przeoczyłem bo dalej nic.Z góry dzięki za pomoc oczywiście +/- polecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaankes Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Musisz ustawić w ustawieniach audacity w nagrywaniu wejście liniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanches Napisano 13 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 (edytowane) Musisz ustawić w ustawieniach audacity w nagrywaniu wejście liniowe. Jest tak ustawiony od początku i nic Jak pod wejście mikrofonowe dam to działa ale wiadomo gorsza jakość i to znacznie.Oki już działa po prostu podłączyłem pod mikrofon a w audio na line ustawiłem i styka.Dzięki za pomoc dałbym plusa ale te reklamy.... Edytowane 13 Lipiec 2011 przez Sanches Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanches Napisano 2 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2011 Niestety muszę odświeżyć. Zrobiłem formata Kompa.Wszystko jest podłączone jak powinno czyli record pod line(niebieskie).W audiacity jest ustawione nagrywanie na Line i wszystko pogłośnione na maksa i nic.W panelu sterowania wszystko jest ma max oraz ustawiłem żeby nagrywał przez line.Jak podłączyłem kabel pod master i line i zrobiłem pokrętła ma maksa było coś tam słychać ale z szumem.Jeżeli wyjście rekord podłącze pod kanał mikrofonowy pod PC to działa ale z gram również z PC więc słyszalne są 2 kanały naraz mimo iż kanał od PC jest wyciszony,więc ten sposób odpada.Jeżeli ktoś napisze sprawdź czy dobrze podłączyłeś czy pytanie czy wszystko jest podkręcone gwarantuje - i mam nadzieje że ta osoba również dostanie upomnienie od Admina ponieważ wyraźnie jest napisane że te czynności zostały wykonane i osoby piszące o nich po prostu robią zbędny spam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...